USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким патрульним не виділили коштів, чекатимуть співпраці

31 Травня 2017 12:12
Депутати не погодилися виділити 300 тисяч гривень для управління патрульної поліції Луцька, поки не вдасться налагодити співпрацю з правоохоронцями.

Про це йшлося під час пленарного засідання 24 чергової сесії Луцької міської ради 31 травня.

Так, бюджетна комісія пропонувала виділити управлінню патрульної поліції 200 тисяч гривень на ремонт авто, 50 тисяч на засоби зв’язку та 50 тисяч на бодікамери. До слова, заявку патрульні подавали на вдвічі більшу суму – 600 тисяч гривень.

Однак, секретар міськради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зазначив: на попередньому засіданні сесії, коли депутати слухали звіт керівника патрульних, він цікавився, чому очільник патрульних не ходить на оперативні наради.

«Я не розумію, чому така позиція. На питання щодо ситуації біля Порт Сіті, відповідають, що в них нема патрульних машин», - пояснив він.

Тож він порадив не поспішати, а повернутися до питання виділення коштів після того, як обговорять формат співпраці і напрямки. На його думку, тільки так можна спонукати патрульних взаємодіяти з міськрадою.

Депутат тарас Шляхтич, своєю чергою, пропонував таки виділити кошти та паралельно вести перемовини про співпрацю.

Заступник міського голови Григорій Пустовіт зауважив: держбюджет переклав на органи місцевого самоврядування фінансове забезпечення пільгового перевезення, профтехосвіту і ще низку функцій.

«Допомога - це наша добра воля і ми вже їм виділили півмільйона. Співпраця – не шлях в один бік, а взаємодія», - додав він і запропонував таки почекати з виділенням коштів патрульній поліції.

Своєю чергою, депутат Аркадій Соломатін зауважив: напередодні приїзду Президента України, він став свідком, як на одній із міських вулиць кортеж з 6 патрульних машин і кількох чорних Mercedes Vito їхали, перевищуючи швидкість, що його обурило.

Урешті, більшість депутатів не погодили виділення коштів на підтримку патрульної поліції Луцька, а запропонували повернутися до цього питання згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Рома Показати IP 31 Травня 2017 12:46
За що тим селфі копам давати кошти??? Ліквідуйте дану службу, ніхто і різниці не відчує, тільки кошти збережемо!!!
Лучанин до Рома Показати IP 31 Травня 2017 16:54
Давай, діванний 3,14здабол, піднімай дупу, і 3,14здуй патрулювати: лови алканафтів за рулем,заспокоюй таке ж як ти б*дло, яке плюється та кідається на тебе при любому зауваженні, затримуй злочинців, які тебе ще просквозити можуть і пєра засунути під ребра, доганяй неадекватів за рулем на швидкості до 180км/годину, на наших то дорогах, коли машину вже трусить і вона ледве слухається. А тобі ще зарплату даватимуть може навіть і службове авто З МІГАЛКАМИ!, і навіть перебінтують безкоштовно, якщо поцарапаєшся. Розкіш. Так шо, підеш? Чи тільки 3,14здаболити можеш?
Андрій до Лучанин Показати IP 31 Травня 2017 22:45
Походу ти сам селфікоп, правда очі ріже !!!))) Я також за те щоб ліквідувати селфачів !!!))
Кєк до Андрій Показати IP 1 Червня 2017 03:15
Правильно, як хату хтось спалить, або грабане та все потрощіть, дзвони в 101, поможуть потушити, за одне помиєшся. А як в твої двері буде ломитись якісь громила, бо ти йому не сподобався з різних причин, то можеш дзвонити в 103, і раджу це зробити ДО того, як двері зламаються. А після цього всього, завітай у відділ Поліції (якщо звичайно ти звичайно не всю структуру вирішив ліквідувати:D), і напиши заяву про грабіж та побиття. І так завжди, як в твою хату захочуть зайти 3ці особи, селфіків то нема, дзвони до слєдаків, і домовляйся про майбутню зустріч, ібо "звертайтеся, коли вже сталося". А х да, селфіків нема, роби що хочеш, так шо таких як ти буде багато, і заяв багато, а чим більше, тим менше шанс, що на твою відреагують). І да, забудь про свої права, бо будь-який, ширший та довший спокійно їх порушить, і йому за це нічого не буде (ІБО ЩО ТИ ЙОМУ ЗРОБИШ?).
Анонім Показати IP 31 Травня 2017 12:55
нехай вчаться їздити на Тавріях. дешевшим буде ремонт та й національного виробника підтримають
Сашка Показати IP 31 Травня 2017 22:19
Походу будівництво Вовченка в боратині призупиняється

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus