USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьким школярам пропонують зробити великодні канікули

28 Січня 2015 10:32
Замість традиційних весняних канікул депутати Луцької міськради пропонують організувати святкування Пасхи для школярів.

Депутат міської ради Роман Романюк звернувся до начальника міського управління освіти Олега Гребенюка переглянути строки весняних канікул для школярів.

Про це він зазначив під час чергової 69 сесії Луцької міської ради сьогодні, 28 січня.

Романюк сказав, що календарний план навчального процесу учнів луцьких шкіл цьогоріч зміщений. Адже у зв’язку з економією енергоносіїв діти мали двомісячні канікули.

Вчителі та батьки не раз зверталися до депутатів з проханням змінити термін весняних канікул, або перенести весняні канікули на великодні свята, аби «відсвяткувати світлий день Пасхи».

Так, Роман Романюк звернувся до управління освіти розглянути можливість перенести весняні канікули з 23-29 березня на 9-15 квітня.

З його слів, така традиція діє в багатьох регіонах України і Луцьк теж міг би перейняти цю ініціативу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
666 Показати IP 28 Січня 2015 11:48
а давайте хай діти взагалі не ходять до школи! то зимові канікули 1,5 місяця то весняні знов на носі. Вчитися коли?
Коли вчитися? до 666 до 666 Показати IP 28 Січня 2015 12:56
Тоді, коли такі як ви не будуть заважати дітям вчитися. А вам, що від цього погано?! Діти хоч відпочинуть!!! Діти вам не Роботи та не ІГРАШКИ. Якщо дитина для вас ІГРАШКА то краще віддайте її у дитячий будинок! Діти мають відпочивати!!!! ВОНИ ТЕЖ ЛЮДИ!!!
Андрій76 Показати IP 28 Січня 2015 13:20
Гарна ідея...А то батьки в березні працюють, а на Пасху-горілку п"ють. А діти в той самий час ( березень ) не знають куди себе подіти, бо батьки працюють, а в них канікули, а на Пасху повинні вчитися. А так об"єднаються батьківські вихідні дні з дитячими канікулами, що дасть змогу зближуватись родинам і спільно проводити час :)
мама Показати IP 28 Січня 2015 15:17
Шановні,а ви порахували, скільки треба діткам вчитися до тієї Паски?Нічого доброго не зроблять, якщо перенесуть канікули.Бо забирають ледь не 10 вихідних, а дають ті, що дітки й так не будуть вчитися."Добро" лише на словах.Досить вже експериментувати на дітях.Краще б переглянули програми, щоб те навчання не забирало здоров"я.
МАМА ШКОЛЯРА Показати IP 29 Січня 2015 09:12
ДУЖЕ ГАРНА ІДЕЯ. МИ Ж ХОЧЕМО У ЄВРОПУ, А ТАМ ШАНУЮТЬ І СВЯТКУЮТЬ РЕЛІГІЙНІ СВЯТА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus