USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький «Авангард» рекомендуватимуть для тренувань легкоатлетам збірної України

31 Березня 2016 18:35
Делегація висококваліфікованих тренерів та представників МОНмолодьспорту приїхали в Луцьк інспектувати головну спортивну арену Волині. Експерти оцінювали не лише готовність стадіону «Авангард» приймати легкоатлетів на збори та змагання, а й нфраструктуру міста.

Експерти працювали у Луцьку сьогодні, 31-го березня.

Перше, що приємно вразило гостей, ділиться враженнями головний тренер збірної України зі спринту Ірина Ольховнікова, що коли вони приїхали, то їх запитали: «Що нам потрібно ще підготувати?».

«Приємно, що тут є люди, які готові сприяти розвитку легкої атлетики й допомагати збірній команді України. Для прикладу, зазвичай, коли ми приїжджаємо, то запитуємо, де що у вас є. А тут нас одразу запитали, що нам потрібно», - розповідає пані Ірина.
Зі слів старшого тренера збірної України зі спринту, олімпійського чемпіона 1988-го року Віктора Бризгіна, важливо підготуватися до тренувальних зборів в комплексі.
«Ми приїхали сюди подивитися, бо не хотіли «купувати кота в мішку». Для спортсменів важливо все в комплексі: хороша арена, місце для силової підготовки, комфортні умови для проживання, якісне харчування, щоб належно відновлювалися. Усе має бути в комплексі. З того, що ми побачили – нас усе лаштовує і ми будемо рекомендувати «Авангард» для проведення тренувальних зборів», - запевняє Бризгін.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ОНОВЛЕНИЙ «АВАНГАРД»

Зауважимо, що в Україні є лише два сертифікованих стадіони для проведення легкоатлетичних змагань: в Луцьку та Кіровограді.

«Мені дуже сподобалася арена, гарне покриття. Тому ми плануємо тут провести навчально-тренувальні збори. Окрім гарної арени, головне й те, що тут відчувається, що нас хочуть бачити і роблять все для того, аби ми приїхали не лише на збори, а й на змагання», - розповідає виконувач обов'язків державного тренера з легкої атлетики Мiнiстерства молоді та спорту України В’ячеслав Тиртишник.
Зауважимо, що остаточне рішення щодо місця проведення тренувальних зборів збірної команди України з легкої атлетики визначать під час засідання 6-го квітня.

Варто відзначити, що рекомендації комісії планують втілювати, пояснює президент Федерації легкої атлетики Волині Володимир Рудюк, завдяки співпраці із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
df Показати IP 31 Березня 2016 19:56
вбили такий клуб. зате тепер легкоатлети гасатимуть.
ФК Волинь до df Показати IP 31 Березня 2016 21:30
клуб сам вбився. через корупцію керівників і тренера. А в легкій атлетиці все чесно - кросовкі,дорожки і м’язи.
cv до ФК Волинь Показати IP 1 Квітня 2016 10:07
та шо ти кажеш? а хто головний спонсор?????????????? кварц?
ФК Волинь до cv Показати IP 1 Квітня 2016 10:39
менше договорняків треба було кварцу грати
не лучанин Показати IP 31 Березня 2016 19:56
можливо хоч якось спробують компенсувати відсутність"Волині" в прем"єр лізі і не зовсім втратити інтерес до стадіону
Тю Показати IP 31 Березня 2016 23:21
Кому треба ця атлетика?
тю-тю до Тю Показати IP 1 Квітня 2016 10:10
атлетика треба тим, хто не грає у футбол. треба ширше дивитися на світ.
до тю Показати IP 1 Квітня 2016 15:11
правильно! краще бухнуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus