USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Причетний до продажу фальсифікату луцький депутат складає мандат

25 Червня 2019 18:24
Депутат Луцької міської ради Петро Нестерук, якого неодноразово пов'язували з продажем фальсифікату, вирішив скласти повноваження.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

З його слів, він хоче більше часу присвятити партійній роботі. До слова, на засідання останніх кількох сесій депутат не з'являвся.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що працівники податкової поліції ГУ ДФС у Волинській області вилучили майже 5,4 тис. літрів незаконно виготовленого алкоголю зі складів луцького депутата Петра Нестерука у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 КК, тобто за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.Також у ДФС підтвердили, що склад розташований у Луцьку за адресою вул. Андрія Марцинюка, 35. Він належить мережі ТОВ «Полісся-Трейд», засновником та кінцевим бенефіціаром фірми є очільник фракції БПП «Солідарність» у Луцькій міській раді Петро Нестерук, керує компанією його дружина – Неля Нестерук. Волинські криміналісти підтвердили в експертному висновку, що горілка, яку закупили в магазині Петра Нестерука «Гроно» - фальсифікат.

У жовтні минулого року продавчиня магазину «Гроно» в Устилузі, який належить депутату, отримала покарання за продаж десяти пляшок контрафактної горілки у виді штрафу розміром 17 тисяч гривень.

У березні повідомляли про те, що два місяці поспіль Волинський обласний центр зайнятості замовляє послуги з охорони у фірми «Хаус Секюріті», яка належить Нелі Нестерук. Центр зайнятості уклав з фірмою «Хаус Секюріті» п’ять договорів. Їх загальна вартість складає 220 663 гривні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЕКЛАРАЦІЯ ДЕПУТАТА-ГОРІЛЧАНОГО МАГНАТА: МАЄТКИ У ЛУЦЬКУ І НА СВІТЯЗІ ТА ПОНАД МІЛЬЙОН ДОХОДІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Бомж Показати IP 25 Червня 2019 20:06
Якщо в тюрьму не можуть посадити, значить напоїти його, його же спіртом до патєрі пульса)
Анонім Показати IP 25 Червня 2019 20:33
Так він і далі торгує фальсифікатом тільки іншої марки олександрія
Анонім Показати IP 25 Червня 2019 20:35
А сама краще в спитайте в єловоі з департаменту ДФС та точно вам розкаже чим він торгує і в якій кількості))))) це його подружка)))
я до Анонім Показати IP 25 Червня 2019 22:19
не подружка,,. а щось більше...
всезнайко Показати IP 25 Червня 2019 22:01
дати напитися самому і нехай ласти зклеить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus