USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Луцький художник виграв суд у міського голови

21 Вересня 2016 18:45
Головний художник Луцька Ярослав Матвіїв подав до суду на міського голову Миколу Романюка за догану і виграв справу.

Судове засідання Луцького міськрайонного суду, на якому дисциплінарне стягнення визнали неправомірним, відбулося в середу, 21 вересня, - повідомляє Волинь24.

Заступник начальника управління містобудування та архітектури Луцькради Ярослав Матвіїв на одній із нарад розкритикував роботу муніципальної поліції щодо неправомірного знесення одного із кіосків. Натомість головна муніципалка Луцька сприйняла критику за образу і поскаржилася на Матвіїва міському голові.

Після цього Микола Романюк наклав на заступника начальника управління містобудування та архітектури дисциплінарне стягнення.

Останній цього не стерпів та звернувся до суду із цивільним позовом до Луцького міського голови, щоб оскаржити догану.

«Ця догана насправді була спробою звільнити мене. За цією доганою послідувала б наступна і так далі», – впевнений Матвіїв.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у міськраді вирішили скоротити посаду головного художника після невдалої спроби звільнити Ярослава Матвіїва через ліквідацію управління містобудування і архітектури. І хоч, зі слів депутатів міськради, до Матвіїва в Луцьку є чимало питань, але його звільнення збіглося в часі зі скандалом навколо забудови, яку активно лобіює один із депутатів.

«Я так зрозумів, Ковельська, 17 - це основне, за що вони мене... Заступник міського голови Тарас Яковлев та депутат Андрій Козюра, який лобіює цю забудову, змушували мене видати містобудівні умови... Всупереч кримінальному кодексу, генеральному плану, здоровому глузду, зрештою, я мав дати дозвіл на будівництво дев’ятиповерхового будинку навколо Старого міста... Це ж абсурд!», - розповів пан Матвіїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
алекс Показати IP 21 Вересня 2016 19:43
Значить відносно судового рішення пан ..комсомолець..романюк не тільки неправий але займає посаду неправильно так суд вирішив напевно.Гнати Романюка з Козюрами будівельники поробилися. А коли вода підніметься на Ковельській 17 хто буде відповідати.
Адвокат Показати IP 21 Вересня 2016 19:51
А чого мовчить міська прокуратура? Власна мова Матвіїва, наведена в останньому абзаці статті, - це, по суті, заява в прокуратуру. Коню понятно, що з уст Яковлєва, Козюри прозвучали прямі погрози, шантаж .Натуральна корупція -статей в кримінальному кодексі більш, ніж достатньо . Візьміть - но до розгляду !
Платон Показати IP 21 Вересня 2016 22:40
Козюрадавномавбисидітивсізоаненасесіі
цукен Показати IP 22 Вересня 2016 06:11
Художника всяк обидеть моэет
Вітя Показати IP 22 Вересня 2016 15:27
Головна муніципалка напівгола ходить на роботу, дівка ужас, ще й людей обмовляє, здуріли діди старі, на тіло реагують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus