USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Не лише краса і музика: як луцька малеча рятується від спеки. Фото

10 Липня 2021 15:43
Літня духота – випробування. Здається, стіни будинків та тротуар аж пашать жаром. За такої погоди найкращий порятунок – вода. Однак що робити, якщо відвідати річку чи озеро немає змоги? Луцька малеча пропонує власний варіант – міські фонтани.

Водограй на Театральному майдані у ці спекотні дні став справжньою оазою. Музику, шум води та сміх чути вже здалеку. Воно й не дивно, адже щодня тут збирається багато дітей, які тішаться прохолодою. І роблять це так щиро й безпосередньо, що часом і дорослі забувають про солідність та наслідують їхній приклад.
Читати ще: Вдруге і з танцями: у центрі Луцька презентували світломузичний фонтан. Відео

Вистачає дітей і біля фонтану на вулиці Лесі Українки. Щоправда, тут не так весело, як у центрі, адже струмені води набагато спокійніші. Та й атмосфера пішохідної вулиці задає тон дозвіллю – все солідніше та розважливіше.
Повертаємося на Театральний майдан – наче з пансіонату на пляж. Весело, гамірно, яскраво. Хтось скаже – занадто. Але ж липнева спека надворі! Пригадайте, скільки ми її чекали і нарікали на відсутність тепла. Та й краще, мабуть, таке дитяче дозвілля – біганина серед п'ятиметрових струменів води, ніж залипання у гаджеті…
Читати ще: Майстри проклали 3,5 км дротів: луцький музичний фонтан зсередини. Фото

Можна довго описувати дитячі емоції. Але краще, ніж багато слів, – світлини. На них щирі усмішки та непідробна радість. Тому не гайте часу. Додивіться фото та приходьте на Театральний майдан міста – все одно свіжість вітру з водяними бризками вони не передають!
Олександр ДУРМАНЕНКО

Фото автора

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фото Показати IP 12 Липня 2021 11:52
Клас, діти це просто чудо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus