USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцьку художню школу оновили на мільйон і сказали «більше не просити»

3 Жовтня 2014 20:30
У Луцькій художній школі повністю оновили систему опалення, відремонтували хол та замінили систему водозабезпечення та каналізації. На впровадження нових енергоощадних технологій витратити мільйон гривень із грантових коштів.

Так, зі слів директора КП «Луцька художня школа» Івана Гаврилюка, сьогодні персонал навчального закладу святкує не лише професійне свято – День вчителя, а й подію, яку чекали понад 17 років.

«Ми отримали видозмінене приміщення. Здійснилось, нарешті, те, про що ми так давно мріяли. У школі повністю оновили систему опалення та водо забезпечення. З 1997 року ніхто із тих, до кого ми звертались, нічого подібного не зробив. І ось настав критичний момент: коли будівельники сказали, що цю зиму ми не перезимуємо. Але, незважаючи на складну ситуацію в країні, нам таки допомогли», - з радістю каже очільник комунальної установи.


З подвійним святом привітав освітян закладу й Луцький міський голова Микола Романюк. Він наголосив, що сьогодні у школі навчається 600 діток. Однак, якою би складною не була ситуація в Україні, діти - це наше майбутнє.

«Ми пишаємось колективом художньої школи. Утім, при зустрічі з директором школи ми розмовляли далеко не про картини, а про каналізації, про труби та опалення. Давно стояло на порядку денному питання забезпечення теплом навчального закладу. І, нарешті, ми цей проект втілили у життя», - сказав мер й побажав педагогам вдячності й розуміння від своїх учнів.

«Нехай Бог повертає сторицею усі ваші старання. Але наступного року уже до нас не приходьте, бо грошей немає – їх витратять на інші цілі», - весело додав міський очільник.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що що з нагоди професійного свята найкращим із найкращих працівників комунальної установи вручили подяки та грамоти від влади й про те, що у луцькій художній школі незабаром відновлять вечірні класи для дорослих.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
колеги Показати IP 3 Жовтня 2014 21:06
Луцька ДХШ, так тримати !
Анонім до колеги Показати IP 3 Жовтня 2014 23:56
Це все понти , це все доср*ки ...
1964 до Анонім Показати IP 4 Жовтня 2014 09:02
Маєш таку велику с*аку? Більше бігай, менше за клавіатурою сиди- СХУДНЕ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus