USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що на День вчителя отримали найкращі педагоги-художники

3 Жовтня 2014 15:27
Грамотами та подяками нагородили найкращих працівників Луцької художньої школи з нагоди Дня вчителя та Дня художника.

Так, з привітальним словом до навчального закладу завітали представники влади: Луцький міський голова Микола Романюк, начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів та голова обласної профспілки працівників культури Ярослав Корнелюк.

Зі слів директора КП «Луцька художня школа» Івана Гаврилюка, колектив навчального закладу складається із 22-х викладачів та нараховується 600 учнів, із яких 420 - учні базові, решта – «на самоокупності».
«Це ознака того, що діти хочуть вчитися. Наш навчальний заклад є особливим. Я, як директор, бачу перспективу розвитку цього навчального закладу. Здавалося б, кількість охочих навчитися художній майстерності повинна зменшуватися, але ж ні – їх стає дедалі більше. Нашій школі необхідно стати культурним осередком для міста й для області. Початкова художня освіта є дуже важливою, бо з неї починається усе. Зовсім не важливо, чи буде у майбутньому учень видатним художником, чи ні. Але важливо бути художником у душі. Сьогодні постало питання реформи освіти загалом, зміни нашого мислення. Багато над чим потрібно по-іншому задуматись. Час вимагає іти вперед, і робити сьогодення кращим, ніж учорашній день – найбільше покликання і найбільша відзнака», - зазначив він.
Разом із тим очільник художньої школи презентував Луцькому міському голові Миколі Романюку картину:

«Музиканти грають та співають, а ми можемо лише малювати картини», - пожартував він.
Зі слів начальника управління культури Луцької міської ради Тетяни Гнатів, у приміщенні школи завжди приємно знаходитися, адже тут панує приємна аура та особлива атмосфера.
«У закладі величезна концентрація творчої енергії. Це тому, що є чудовий тандем - гарна співпраця викладачів з учнями. Але художня школа, незважаючи на важкі часи, тримає високі рейтинги в країні», - наголосила вона, зазначивши, що зовсім нещодавно учениця школи стали переможницею Всеукраїнського мистецького конкурсу «Обніміться ж, брати мої» і отримала у подарунок поїздку в Канів, а у збірку «Волинський кобзарик», приурочену до 900-річчя від дня народження Тараса Шевченка, увійшли роботи 37-ми учнів художньої школи.
Крім того, найкращим із найкращих вручили подяки та грамоти від влади, а також невеличку матеріальну винагороду від профспілок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 15:52
Найкраща школа!!!! Найприємніші спогади про неї! Найкращі вчителі. Там справді своя атмосфера)))
Анонім до Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 17:43
Так,це найкраща школа для Івана Гаврилюка))....
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 16:44
Вчора з медиками, сьогодні із художниками. Так і спитись можна.
ірина Показати IP 3 Жовтня 2014 16:53
Дуже хороша школа. Дає дітям не тільки професійні уміння, але сприяє самоствердженню, підвищує самооцінку. Завдяки атмосфері творчості, свободи, у дітей не пропадає бажання ходити всі 4-5 років. Здоров'я, творчості. миру педагогам.
Вчитель Показати IP 3 Жовтня 2014 18:16
Наприклад Начальник любомльського управлыння освыти В І С теж до свята одержав заохочення-хабар в 3000 тис гривень Знову попрацювала глинянчук Начхав він на люстрацію!
я Показати IP 5 Жовтня 2014 14:21
колись ця школа знаходилась біля собору, прекрасні були часи ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus