USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Луцький міський голова вручив державні нагороди рідним загиблих військовослужбовців

29 Лютого 2024 12:49
Сьогодні, 29 лютого, Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся з рідними військовослужбовців, які віддали життя у війні з російськими загарбниками. Очільник громади висловив співчуття членам сімей загиблих захисників, подякував їм за належне виховання та підтримку їхніх синів, чоловіків.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Разом із заступником начальника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки – начальником відділення рекрутингу та комплектування Луцького ОМТЦК та СП підполковником Олександром Фурманом Ігор Поліщук вручив родичам загиблих захисників державні нагороди.
Відповідно до Указу Президента «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Чертіліна Олександра Юрійовича (посмертно). Орден вручено матері Риммі Олексіївні.
Орден «За мужність» ІІІ ступеня солдата Демчура Віктора Степановича отримала дружина Яна Михайлівна.
Орден «За мужність» ІІІ ступеня солдата Семенюка Сергія Анатолійовича вручено матері Євгенії Юріївні.
Таку ж посмертну нагороду штаб-сержанта Федоровича Михайла Володимировича отримала дружина Оксана Леонідівна.
Орден «За мужність» ІІІ ступеня солдата Пшитюка Віталія Васильовича вручено доньці Марії.
Орден «За мужність» ІІІ ступеня майстра-сержанта Маргасюка Миколи Володимировича вручено доньці Варварі.
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних сил України «Золотий хрест» посмертно нагороджено солдата Майсузенка Віталія Валентиновича. Нагрудний знак вручили матері Лілії Йосипівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus