USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький плавець має шанс виступити на Олімпіаді

27 Квітня 2015 09:44
Плавець із Луцька Віталій Алпатов у складі збірної команди України змагатиметься на чемпіонаті світу з водних видів спорту, що відбудеться влітку в Росії.

Керівництво Федерації плавання України прийняло рішення, що окрім шести найсильніших плавців України, які виконали норматив, на чемпіонат світу в індивідуальних номерах програми на світовій першості виступлять і низка перспективних спортсменів. Одним із них буде Віталій Алпатов, який змагатиметься у естафетному плаванні 4 х 100 м вільним стилем.

«Ми вирішили дати змогу нашим перспективним плавцям, які не виконали норматив в індивідуальних номерах програми, також виступити на чемпіонаті світу. Сергій Шевцов, Богдан Плавін та Віталій Алпатов виступатимуть з досвідченим Андрієм Говоровим», - повідомив головний тренер збірної команди України з плавання Андрій Сердінов.

Чемпіонат світу з водних видів спорту відбуватиметься з 24 липня по

9 серпня у місті Казань (Росія). На змаганнях розігруватиметься 75 комплектів нагород. Для того, щоб потрапити на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро, волинському спортсмену треба продемонструвати олімпійський час або ж потрапити до дванадцятки найсильніших естафетних команд, які будуть виступати на чемпіонаті світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мішка Показати IP 27 Квітня 2015 14:52
А той транспарант і жіночка що його тримає - дуже обов"язкові? як ви запарили з тим фондом, не передати словами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus