USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Політв'язень з Луцька відсвяткувала ювілей

5 Січня 2015 10:40
90-річний ювілей 1 січня відзначила політв'язень, активна учасниця визвольного руху за волю і незалежність України, ветеран Української Повстанської Армії Зеленко Надія Максимівна. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Від імені міської влади ювілярку привітали заступник директора департаменту соціальної політики Олег Главацький та головний спеціаліст апарату департаменту соціальної політики Тетяна Заєць.

За активну життєву позицію, участь у громадському житті міста, вагомий особистий внесок у національно-патріотичне виховання підростаючого покоління, а також з нагоди 90-річчя від дня народження Зеленко Надії Максимівні вручено Подяку міського голови, квіти та подарунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus