USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький суддя, який п’яним їхав на «червоне», не з’явився на суд у крайній термін

4 Листопада 2016 18:01
Суддя Андрій Сівчук утретє не з’явився на розгляд його справи щодо водіння напідпитку.

Третє судове засідання у розгляді адміністративного правопорушення, а саме керування у стані алкогольного сп’яніння суддею Луцького міськрайонного суду Андрієм Сівчуком не відбулося. Вчергове порушник подав клопотання про відкладення справи, - йдеться у сюжеті Громадського.Волинь.



Ні адвокат Сівчука, ні сам луцький суддя не з’явилися на розгляд протоколу про керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Втім, суддя Локачинського районного суду Василь Корнелюк прийняв рішення не чекати закінчення терміну розгляду адміністративного правопорушення і заявив журналістам, що сьогодні ж, 4 листопада, «прийме законне рішення».

Нагадаємо, цього суддю за різного роду порушення і навіть за підозрою у перебуванні нетверезим за кермом неодноразово зупиняли працівники патрульної поліції Луцька.

У ніч з 1 на 2 вересня суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Сівчук уже повторно був пійманий на порушенні правил дорожнього руху патрульними поліцейськими Луцька. Він здійснив рух через залізничний переїзд на червоне світло. Це стало причиною зупинки автомобіля. Згодом патрульні вчули у водія авто, який виявився суддею Сівчуком, запах алкоголю з ротової порожними. На прохання поліцейських пройти алкотест на місці або у наркодиспансері Андрій Сівчук відмовився. Тож, згідно з частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення така відмова трактується автоматичним визнанням стану сп’яніння.

На другому засіданні адвокат Сівчука заявив, що з’явиться на засідання, і дата наступного йому підходить. Втім, ні він, ні суддя Сівчук так і не з’явилися, хоч суддя Василь Корнелюк повідомив, що ця дата – крайній термін і наголосив, що більше такого не потерпить і вважатиме це зловживанням.

Постанова, складена патрульними, жодного разу не розглядалася на судовому засіданні, проте Василь Крнелюк заявив, що, не зважаючи на відсутність Сівчука, рішення буде прийнято сьогодні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А Показати IP 4 Листопада 2016 19:57
А хто автор цього інформаційного шедевру? У нього хоч атестат, чи свідоцтво про 8-річну освіту. Або ПТУ.
ЧИТАЧ Показати IP 4 Листопада 2016 20:24
КОЛИ ВЖЕ СУД РОЗБЕРЕТЬСЯ ІЗ ЦІЄЮ ЗАЖЕРЛИВОЮ СВ*НЕЮ. СУДИ І ДАЛІ БУДУТЬ КРИШУВАТИ СВОЇХ А МИ МОВЧАТИ.. ДЕ РІШЕННЯ СУДУ? ЗНОВУ ВИПРАВДАНО?
справедливий Показати IP 5 Листопада 2016 14:12
Молодці судді- знають закони ДОСКОНАЛО! Освідчені люди, не те що якесь бидлоття заздрісне, іди вчитись, бо й писати толком не вміє....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus