USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький «Волиньбаскет» згадали на російському «Life news»

10 Березня 2015 10:34
На російському сайті «Life news» з’явилася чергова фейкова інформація. Героєм сюжету став баскетболіст Олег Терещенко, який буцімто, був молодою зіркою луцького «Волиньбаскета» і якому довелося втекти в Росію через політичні переслідування та мобілізацію.

У матеріалі російського ЗМІ риторика Терещенка повністю співзвучна інформаційній політиці Кремля. Розповідається, що Олег втік в російський Ярославль від мобілізації. І це перервало його блискучу спортивну кар’єру. Насправді хлопець ні хвилини не був гравцем «Волиньбаскета». Та й з іншими командами у нього не складалося.

«Офіційно в клубі у нас він не був жодного дня і не провів жодної офіційної гри за «Волиньбаскет». Він був на перегляді в підготовчий період. Зарекомендував себе м’яко кажучи не найкращим чином, - розповідає головний тренер «Волиньбаскета» Дмитро Чайковський. - Його відправили не тренери, а команда. Як баскетболіст він мав деякі хороші якості, але на загальнокомандному зібрані хлопці вирішили, що його потрібно вигнати».

«Я тоді якраз прийшов працювати у «Волиньбаскет», восени 2012-го, тоді вперше і побачив молоду команду. Олег там ще був. З вигляду - нормальний хлопець. Він пробував виступати за дубль у Першій лізі. Здається, він зіграв кілька ігор після чого його відрахували. На зборах з командою був один момент, після якого керівництво клубу вже почало сумніватися в ньому. Після відрахування я про нього нічого не чув», - пригадує коментатор ігор «Волиньбаскета» Степан Матіях.

Туманно виглядає історія переїзду Терещенка в Росію. Він жив у Херсоні і виступав за місцеву університетську команду. У баскетбольних колах розповідають, що в команді почали зникати то мобільні телефони, то годинник. З часом на крадіжці попався наш герой Олег Терещенко. Саме через це він, найімовірніше, втік в Росію.

Облаштувався він там непогано. «Life news» повідомляє, що він працює і офіціантом, і консультантом з фітнесу, і навіть тренером з баскетболу в одній з районних ДЮСШ.

Повну версію матеріалу «Life news» читайте ТУТ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Степан Бандера Показати IP 10 Березня 2015 11:09
Забрали свого, там такі люди більш потрібні.
Біндера до Степан Бандера Показати IP 10 Березня 2015 15:35
Ага, забрали, а тут вам лишили Порошенка і ви живете по новому, з новою чесною патріотичною владою. Кажуть що при нинішніх цінах на бензин в кожній українській сімї після нового врожаю буде золотий батон. Давайте разом заспіваємо: Воины света воины добра За новые зарплаты и тарифы бьются до утра Країна переможців йомайо)))
Анонім до Біндера Показати IP 10 Березня 2015 19:14
Ну ти й мудак. Написав - як в муку перднув.
Біндера до Анонім Показати IP 11 Березня 2015 12:30
ти зрозумієш що це мєрзость, це життя по новому?
ух Показати IP 10 Березня 2015 11:27
яка дівчина гарна....... мммммммммм...... )
ех до ух Показати IP 10 Березня 2015 13:18
мені б таку
Біндера до ех Показати IP 10 Березня 2015 15:11
цікаво, а що ти можеш запропонувати такій дівчині? Гречку по 27 гривень мабуть)))
ех до Біндера Показати IP 10 Березня 2015 18:03
ні не гречку, сєкас по 25 грн/година

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus