USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький Євромайдан - перша революція для однорічного Івана

15 Грудня 2013 15:47
Народне віче в Луцьку зібрало чимало матусь і татусів з малюками.
Лучанину Івану один рік, разом із мамою вони прийшли на Народне віче у Луцьку. Бабуся, тримаючи малюка на руках, каже: «Наш онук патріот, тому ми тут. Хочемо, щоб ріс свідомим українцем, та і самі тут, щоб у цієї дитини було майбутнє».


Щовечора запалює вдома свічку і молиться за український народ, за молодь, яка виборює своє право на гідне життя лучанка Надія.

Каже, що приходить на кожне віче, бо це моральний обов’язок. «Мені ще півроку до пенсії, усе життя я платила податки і для чого?! Щоб годувати армію, яка б’є дітей!? А що я зараз можу, вже вік не той, тут справа за молоддю, головне, щоб вони не здавалися. От, маю вдома варення, то їм принесу, ще ковдра лежить, а тут мерзнуть - також її принесу сюди, головне, щоб не здавалися!», - розповіла пані Надія.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нормальний Показати IP 16 Грудня 2013 10:05
коментар було видалено
Всезнайко Показати IP 16 Грудня 2013 10:05
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus