USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Працівники прокуратури Волині відмовилася йти на народне віче у Луцьку

28 Лютого 2014 19:12
З приводу запрошення працівників органів прокуратури на "народний діалог" у неділю на Театральний майдан у Луцьку вони заявили, що готові до цивілізованого виваженого діалогу з членами громадських організацій за круглим столом в ефірі Волинського державної телерадіокомпанії, аби усе населення області, аж до жителів найвіддаленіших сіл усіх районів, почуло аргументи усіх сторін і надало їм оцінкуляє. Водночас, це означає, що на народне віче у Луцьку, яке відбудеться у неділю, 2 березня, не прийдуть.

Текст заяви подано нижче без змін:

"Органи прокуратури України вживають вичерпних заходів задля повернення України в правове поле.

Виконувач обов’язків Генерального прокурора України Олег Махніцький серед першочергових завдань, які стоять перед прокуратурою сьогодні, назвав стабілізацію обстановки в країні та відновлення роботи органів прокуратури на умовах суворого дотримання вимог Закону та принципах соціальної справедливості. Він наголосив, що силове протистояння закінчилось, суспільство отримало прокуратуру народної довіри - Закон має бути один для всіх.

Забезпечуючи законність, органи прокуратури Волині наразі вживають невідкладних заходів задля перевірки кримінальних проваджень про злочини, пов’язані з масовими акціями протесту, в тому числі розглянутих судом, з метою подальшого звільнення від кримінальної відповідальності учасників протестних акцій в області за реабілітуючими підставами.

Вживаються також заходи для швидкого та об’єктивного розслідування злочинів, вчинених щодо учасників мирних акцій протесту.

Прокуратурою Волинської області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості за фактами перевищення службових повноважень працівниками спецпідрозділу «Беркут», які, застосувавши фізичну силу та спеціальні засоби, завдали тілесних ушкоджень сімом волинянам - учасникам мирної демонстрації, що відбувалася 18 лютого 2014 року неподалік від приміщення Верховної Ради України і на вулиці Грушевського у місті Києві, і знищили автомобіль одному з них.

Відновлюючи нормальну повсякденну діяльність та керуючись у ній винятково Законом, працівники прокуратури області заявляють, що не мають наміру брати участі в жодних показових масових акціях, які намагаються влаштувати представники громадських рухів та організацій.

Ми готові до цивілізованого виваженого діалогу з членами таких організацій за круглим столом в ефірі Волинського державної телерадіокомпанії, аби усе населення області, аж до жителів найвіддаленіших сіл усіх районів, почуло аргументи усіх сторін і надало їм оцінку.

Давайте разом робити все для того, щоб наше суспільство насправді стало правовим, а прокуратура та інші правоохоронні органи, відновивши довіру населення, надалі стояли на захисті прав та інтересів держави та громадянина".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Чесний Показати IP 28 Лютого 2014 19:15
Я - за!
екскурсовод до Чесний Показати IP 28 Лютого 2014 20:23
СРОЧНО!!!! ЧИТАТИ ВСІМ!!!! 1. http://glavcom.ua/news/188880.html 2. Стенограмма разговора Тягнибока и Яроша - НА САЙТІ аврасія.інфо (вводьте на латині, пишу так, бо по іншому силка не пропускається) БОМБА!!!!
Прокуратура Показати IP 28 Лютого 2014 19:37
Прокуратура, начинай работать...
вася Показати IP 28 Лютого 2014 19:41
Хоч у когось ума хватає не з гузями і данильчуками по мітингах не ходити, а розумово позмагатись та ще й на теледебатах, щоб люди побачили і все зрозуміли про цих героїв.
Хочу подивитися Показати IP 28 Лютого 2014 19:47
Хоч хтось данильчукам дав гідну відповідь. Ну що хлопці, слабо прийти на телебачення, де прокурори вас поставлять на коліна тільки не по-бидлячому як боягузи, коли вас багато а цивілізовано.
Вірно Показати IP 28 Лютого 2014 20:07
Це правильна відповідь!!! Ми повинні залишатись цивілізованими людьми а не криками і автоматами все вирішувати! Знаєте, після Дальчукових людей з автоматами у прокуратурі, після Саши Бєлого у Рівненській прокуратурі... Ні! Якщо хтось із нас більше в цій структурі працювати і не буде, то це точно буде вирішувати не шайка рецидивістів, алкашів, наркоманів і просто бєздєльніків, а Генеральна прокуратура! А на віче ми можемо прийти, і на майдан ходили, тільки не як прокурори, а як українці!!!!
Вадим Показати IP 28 Лютого 2014 20:20
З метою припинення діяльності незаконних формувань на території області та в місті Луцьку у неділю 2 березня поточного рокуоб 13 годині буде проводитись мітинг із громадою Луцька та всіма правоохоронцями з метою стабілізації громадського порядку. Всім хто не байдужим до хаосу який запас є в області пропонуємо взяти участь!!!!!
Вадим Показати IP 28 Лютого 2014 20:21
Мітинг відбудеться біля приміщення УМВС області!!!!
123 Показати IP 28 Лютого 2014 20:31
А Саша Бєлий вже сьогодні злякано сидів перед камерою ( ictv) коли мама рівненського прокурора виступала на захист свого сина і просила його розказати про своє минуле. Але щось він так і не дав їй відповіді. Молодець мама - мудра жінка, не злякалась тих ......
читачка до 123 Показати IP 1 Березня 2014 10:21
респект мамі, а знаєте що саме дивне у тій ситуації - що коли мали приїхати правоохоронці та затримати того бєлого, то його поплічники сказали що стоятимуть на смерть, бо вони революціонери. Виникає два питання: 1. - революція що - далі триває? 2. - чому досі в таких ехо-революціонерів на руках вогнепальна зброя, куди дивиться і що робить нове керівництво МВС, ГПУ, СБУ та УБОЗ?
Вова до Вадіма Показати IP 28 Лютого 2014 20:33
По любе приходимо до умвс. Стьопа тільки щось тормозить. За..бали вже ті безчинства майданутих.
Майданівка Показати IP 28 Лютого 2014 20:39
Молодці працівники прокуратури! Мені сором за моїх симпатиків!
Суддя Дред Показати IP 28 Лютого 2014 20:43
Задовбали вже ті шакали із секторів,збираємося всі та відібьємо їм їхні тупі голови
Петрович Показати IP 28 Лютого 2014 22:43
Прокуратуру неможемо розігнати, буде хаос і махновщина,будуть малолеткі після ігри в конрстрайк махати калашніками і опечатувати кабінети.Кримінал був і буде, громадяни потребують захисту правового. Можна зняти прокурора області і поставити на його місце людину досвідчену, але не с*икуху Маю, чи пі**а Гузя, пробачте громада Луцька за ненормативну лексику, якщо зникне прокуратура всі заматюкаємось!Згадайте махновщину після жовтневоі революціі! Прокуратура нехай займається своєю справою!Заодне дасть правову оцінку новоявленим махновцям!
читачка до Петрович Показати IP 1 Березня 2014 10:23
так напевно вони і того прагнуть - аби панувала махновщина, щоб прикрити і потім списати на події революції весь той безпредєл який вони чинать по відношенню до мирних громадян.
Нижчий Показати IP 28 Лютого 2014 23:57
Те,що прокуратура прогнила знаю не зі слів.там треба гнати усіх!лишити тільки у кого стажу років до п'яти бо далі вже усі втрачені.
Анонім Показати IP 1 Березня 2014 00:34
знайдіть в гугл стенограма розмови Тягнебока з Ярошем.Жах
розум Показати IP 1 Березня 2014 00:37
Решетника Олексія Леонідовича - прокурора м.Нововолинська на прокурора області. Має досвід, професіонал. Родом з Черкащини.Чому б і ні.
Ха Ха до розум Показати IP 1 Березня 2014 01:35
Льошик, харе інтернетом балуватись!!!! У Тебе в Нововолинську wi fi тягне?
чому б і ні до розум Показати IP 1 Березня 2014 13:07
А..а це той ,що людей з квартир виганяє.?
Волинянин - Іван Показати IP 1 Березня 2014 13:43
Хто немає грішків за собою- нічого боятись. А хто грішки пам'ятає- пишіть заяви на звільнення і не доводьте хлопців до гріха.
Християнка до Волинянин - Іван Показати IP 1 Березня 2014 13:51
Люди!!!! Схаменіться !!!! Заспокойтеся!!!! Будьте мудрими!!! Думайте про своїх дітей і рідних. Не грішіть!!!! Бійтеся Бога. Бога не обманим. Все минає , гріх зостається. Правда на стороні народу завжди!!!! Добро і правда переможе!!!
пиир Показати IP 1 Березня 2014 16:10
ви що забули як Гузь за 200 штук на останніх виборах до верховної ради продав свої голоси регіоналам? Підтвердження цьому - хюндай соната, будинок, і те що царьок ніде не працюючи горлопанить по майдамах вже 2 роки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus