USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцький завод замовив ПЗ за 25 мільйонів в фірми з філією в РФ

22 Квітня 2017 23:05
ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор» ДК «Укроборонпром» уклало угоду з ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Інформаційні технології» про послуги щодо проектування та розроблення у сфері інформаційних технологій на 25,55 млн грн.

Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на систему «Прозорро».

Файл звіту про укладення договору не був опублікований, тому деталі підряду невідомі.

Засновниками київських «Інформаційних технологій» є Володимир Михайлов, Олександр Скріпін, Костянтин Шурек і Олег Щербатенко. Фірма є одним з найбільших учасників відповідного ринку України і має впроваджувальний центр також у Росії.

Нагадаємо, торік Міністерство освіти і науки замовило їй постачання і налагодження Системи електронного документообігу «IT-Enterprise» за 43 тис грн. Тоді у тендерній заявці «Інформаційні технології» навели кілька прикладів успішного впровадження системи «IT-Enterprise». У тому числі вказано проект у Вінниці, впроваджений після 2008 року, коли мером міста був нинішній голова уряду Володимир Гройсман. У тому числі вказано відкриття «Прозорого офісу» в будівлі міськради. Також прізвище Гройсмана фірма використала у презентації роботи своєї системи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Турист Показати IP 23 Квітня 2017 00:35
Це ще дрібниці в порівнянні із ще одним луцьким заводом, у вправності якого можуть позаздрити багато хто в плані торгівлі з РФ.
Київ Показати IP 23 Квітня 2017 09:23
Це тоже майже раша.А гроші вони не мають ні національності, ні должності, ні воинского звания .
Сергій Показати IP 23 Квітня 2017 13:44
Як уже набридло читати весь цей маразм стосовно економічних відносин з Росією. Економіка не знає кордонів і може бути успішною лише тоді коли вона не пов'язана з політикою. Для тих які кажуть про припинення будь-яких бізнес стосунків з Росією, можу повідомити що економіка України не витримає такого розриву. Наприклад, 62 відсотки електроенергії виробляється нашими АЕС із яких лише одна Южна використовує ТВЕЛи американського виробництва, а усі інші працюють на ТВЕЛах з Росії так як ці реактори зроблені саме в такому виконанні. Може дивані псевдопатріоти запропонують зупинити виробництво електроенергії і повернутись в кам'яний вік. Давайте будемо жити без електрики бо вона виробляється реакторами з російськими ТВЕЛами? Остогидло бачити обмеженість так званих активістів, які є спеціалістами у всіх сферах. Не лізьте в економіку, бо в кінці кінців вона впаде в результаті різних блокад до такого рівня що не буде за рахунок чого фінансувати наші Збройні Сили. І тоді Путін візьме нас без особливих зусиль і малою кров'ю.
Анонім до Сергій Показати IP 24 Квітня 2017 16:44
виробництво ТВЕЛів давним-давно можна було налагодити в Україні, тільки рашепоклонна влада вперто не хоче цим займатись.
Анонім до Анонім Показати IP 20 Березня 2018 14:50
Вестингхауз не сразу смог (и еще будем посмотреть на этие твел-ы)
Анонім до Анонім Показати IP 20 Березня 2018 14:52
Да, и дело не в "рашепоклонности" - дело в сребролюбии
Комусь Показати IP 23 Квітня 2017 14:07
Той луцький успішний авіаремонтний завод муляє очі
корінний лучанин Показати IP 23 Квітня 2017 14:46
Щоб закрити тему про співпрацю з "ахресором"пропоную віддати замовлення на пз луцьким "актевістам".І нехай вони покажуть свій інтелектуальний рівень.
Анонім до корінний лучанин Показати IP 24 Квітня 2017 16:47
ой, зьома, шо ві мєлєтє. те ПЗ склепане кривими руками, можуть і програмісти Луцька розробити. але ж то треба ще відкат неслабий хапонути, а в києві таких рішал більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus