USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На території заводу «Мотор» реконструюють будівлю

11 Березня 2019 15:18
Реконструкцію однієї з будівель під виробничі приміщення планують здійснити на території «Луцького ремонтного заводу «Мотор».

Містобудівні умови та обмеження для проектування реконструкції будівлі дільниці відновлення лакофарбових покриттів під виробничі приміщення дільниці механічної обробки лопаток турбін на території ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор» на вулиці Ківерцівській, 3 у Луцьку видали відповідно до наказу начальника управління містобудування та архітектури Луцької міськради.

Цільове призначення земельної ділянки: для експлуатації виробничої бази, ділянка перебуває у державній власності. Відповідно до містобудівних умов та обмежень гранична висота будівлі становить сім метрів.

Планувальні обмеження: санітарно-захисна зона виробничих об’єктів I-III класів шкідливості, підтоплені території, частина земельної ділянки в ареалі понаднормового забруднення атмосферного повітря від комунально-виробничих об’єктів; мережа внутрішньої каналізації потрапляє в зону будівництва та потребує перенесення на нормативну відстань від об’єкта реконструкції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus