USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Борги луцького ЖКП № 3 сягнули більше 2 мільйонів

19 Лютого 2016 08:49
Понад 2 мільйона гривень боргу попередників тягнуть ЖКП № 3 міста Луцька «на дно». Аби вийти із складної ситуації, директор підприємства просить про звільнення від сплати частини податків.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження вчора, 17-го лютого.

Нагадаємо, новий директор Руслан Юлдашев приступив до обов’язків ще в лютому 2013 року, проте з наслідками керування попередників розплачується донині.

«Понад 2 мільйони гривень боргу – це несплата податків у державу, з урахуванням санкцій. Ми зробили розстрочку, понад 60 тисяч віддаємо щомісяця.

Тому прошу не «посадити в калюжу» цей ЖКП, де 660 будинків й кілька сотень працівників. Прошу звільнити від частини податків, аби ми могли повністю розрахуватися з нашими боргами й почати ефективно працювати», - попросив управлінець.

Члени комісії поцікавилися, чи він вбачає у цих боргах вину попередника, на що той толерантно відповів, що стверджувати будь-що - не його компетенція.

«Є для цього відповідні контролюючі органи. Я не виходжу за межі своєї компетенції». Нам лишилося виплатити майже 0,5 мільйона гривень. Прошу підтримати нас, аби ми могли в подальшому ефективно господарювати», - наголосив Руслан Юлдашев.

Підтримали більшістю голосів й рекомендують під час сесійного засідання звільнити від сплати частини чистого прибутку, що підлягає сплаті до бюджету житлово-комунального підприємства №3, аби те якнайшвидше розрахувалося за борги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
булгахтер Показати IP 19 Лютого 2016 09:17
Цікава виходить ситуація: населення вчасно оплачувало борги для ЖКП №3, яке отримало дохід, відповідно і прибуток, а тут рішили - спишіть з нас ці борги, бо ми не можемо їх оплатити. Я також не можу оплатити утримання будинку та прибудинкової території - спишіть мені хочо б 1000 грн.... І нічого валити на папередніків, є юридична особа ЖКП, а до чого тут папередніки, колишній начальник як звільнився та і прибуток забрав із собою?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus