USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцький зоопарк розширять

27 Червня 2017 11:58
Території Луцького зоопарку хочуть збільшити, адже нинішньої недостатньо для будівництва нових вольєрів і розширення різновиду тварин.

Про це під час оперативної наради у Луцького міського голови повідомила директор звіринця Людмила Денисенко, інформують на сайті міськради.

Завдяки активній роботі та долученню Луцького зоопарку до всесвітньої мережі зоопарків вдалося налагодити співпрацю з іноземними установами. Постійно з'являються нові тварини, зокрема, лемури, мавпочки, папуги. Відтак, нові тварини потребують вольєрів.

Тож у планах підприємства - збільшення території, адже нинішньої недостатньо для будівництва нових будиночків і розширення різновиду тварин.

Також необхідно капітально ремонтувати приміщення для персоналу. У планах Людмили Денисенко - збудувати двоповерхову споруду, де, окрім кімнат для адмінперсоналу, буде тераріум, конференц-зал, навчальні кімнати для дітей. Однак, це хочуть реалізувати завдяки залученню грантових коштів.

Окрім того, зі слів Денисенко, для зручності відвідувачів на касі встановлено термінал, щоб можна було розрахуватися за вхідний квиток банківською карткою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
... Показати IP 27 Червня 2017 13:09
Пані Лю молодець. Зробила зі л@йна цукерку! По-більше б таких голів у Луцьку!!!
ruf Показати IP 27 Червня 2017 13:59
Не був у зоопарку 3 роки... Те що вчора побачив, приємно вразимо... МОЛОДЕЦЬ... Так тримати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus