USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький «Авангард» на Олімпійські ігри не розраховуватиме

23 Березня 2009 12:43
Луцький стадіон «Авангард» зможе значно поповнити місцевий бюджет, якщо пройде сертифікацію. А для цього він має відповідати міжнародним стандартам. Про це розповів голова Федерації легкої атлетики України Валерій Борзов під час зустрічі із головою Волинської облдержадміністрації Миколою Романюком, – повідомляє 23 березня репортер «Волинських Новин».
Головною  метою візиту Валерій Борзова до Луцька став інтерес до стану реконструкції луцького стадіону «Авангард» під легкоатлетичний комплекс, оскільки після проведених робіт він має відповідати другій категорії за міжнародними стандартами, щоб там можна було проводити міжнародні змагання. «Звичайно, ми не претендуємо на першу категорію, яка дозволила б проводити олімпійські ігри, однак друга нам потрібна», – зауважив голова федерації.
Також він порадив закуповувати спортивний інвентар відразу у комплекті, який відповідатиме міжнародним вимогам. Щодо покриття, то він зауважив, що будівельні компанії потрібно залучати ще з моменту вимірювання кутів нахилу бігової доріжки та покладання асфальту. «Адже вони мають бути впевнені, надаючи гарантію на своє покриття на 5-8 років», – наголосив пан Борзов.
Крім цього, голова легкоатлетичної федерації наголосив на обов’язковій сертифікації спортивної споруди, оскільки лише за цієї умови можливо буде проводити міжнародні змагання. «А проведення змагань такого рівня принесуть чимало коштів до місцевого бюджету», – висловив свої переконання Валерій Борзов. «Ми навіть самі не маємо статистичних даних по цьому стадіону, оскільки він не сертифікований», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Березня 2009 13:30
Виходить Шиба був правий коли змагався за стадіон?
Sid Vicious Показати IP 23 Березня 2009 18:02
Напевно ні. Бо налегку атлетику дивитися я не прийду. І більшість народу також не прийде, бо це нецікаво (може й корисно, але нецікаво). А от на футбол можна запросто зібрати 10-15 тисяч глядачів. А якби Шиба був розумнішим, то міг би подумати, що на нормальному футбольному стадіо можна провести і матч збірної України. А збірна з легкої атлетики у порівнянні з футбольної збірною - це фуфло. Так що пріоритети неправильні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus