USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький БЮТ знайшов Шибі заміну

25 Вересня 2008 11:14

Якщо чинний Луцький міський голова Богдан Шиба не наведе ладу із теплопостачанням 33-го і 40-го мікрорайонів, то фракція БЮТ у міськраді готова ініціювати висловлення градоначальнику недовіри. Серед імовірних кандидатів від БЮТ на посаду міського голови на можливих виборах називають і заступника пана Шиби – Владислава Стемковського. Про це йшлося ввечері вчора, 24 вересня, під час засідання партбюро Луцької міськорганізації ВО «Батьківщина», - повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів у телефонному коментарі голова Луцької міської організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт, біло-сердечні налаштовані рішуче. «Були різні позиції з цього питання. Звичайно, член бюро Петро Гоцалюк відстоював точку зору, відому всім – позицію міської ради. Були й інші точки зору. Принаймні, я сказав так: пасажири, які їдуть в автобусі, не повинні знати, як працює двигун. Пасажир повинен їхати, а люди повинні отримувати тепло», - зазначив Григорій Пустовіт.
Пан Пустовіт зізнався: «Я не хочу виправдовувати Кропиву, але й не хочу закривати очі на неефективну роботу в цьому плані міської влади. І я сказав таку фразу: якщо міський голова не вирішує проблем громади, то він сам перетворюється для громади на велику проблему. Якщо своєчасно не буде включено тепло, то я ініціюватиму перед фракцією висловлення недовіри міському голові».
«Хоча рішення бюро не прийняло, але ми звернулися до наших членів виконкому, ми звернулися до керівництва фракції докласти максимум зусиль і переконати нашу міську владу, переконати всіх, кого можна, щоб людям все-таки надали гарячу воду. Якщо ж послуги не будуть надані, то ми вживатимемо всі міри, аби дати належну оцінку бездіяльності тих чи інших посадових осіб», - розповів головний луцький бютівець.
«Міський голова не зустрічався з Кропивою, - говорив, що не хоче говорити з бандитами. І виходило, що гордість міського голови іде за рахунок громади. Тому ми зверталися і до Президента, і Прем’єр-міністра, підтримували звернення до КРУ, до кого завгодно: приїдьте і розберіться, бо наша міська влада виявилася повністю паралізованою і не в стані розібратися в цій ситуації сама. Ми розуміли, що ці звернення – акти відчаю з боку міської влади, але ми їх підтримали», - підкреслив пан Пустовіт.
«Якщо ми говорим про можливі, я підкреслю – не ті кроки, які ми обов’язково зробим, то це є серйозним стимулом для міської влади, аби вона усвідомила, наскільки серйозним є становище. І наскільки вони відповідальні перед тими людьми, перед якими вони просто зобов’язані виконувати покладені на них обов’язки», - розповів Григорій Пустовіт.
За його словами, питання «не ставиться, що ми обов’язково на це підем. Питання ставиться, що дуже велика ймовірність, якщо не буде до кінця зроблено таких кроків (по забезпеченню лучан гарячою водою – «ВН»), ми будемо захищати нашу громаду, впритул до того, що ініціюватимемо висловлення недовіри міському голові».
«Питання кандидата на голову Луцької міської ради було одним із питань порядку денного на засіданні Луцької міської партійної організації. Ще раз підкреслюю – це не пов’язано з можливими достроковими виборами», - зазначив пан Пустовіт.
«Сьогодні ми обговорюємо широке, велике коло кандидатур. Ми готові підтримати і кандидата від демократичних сил, який буде здатен забезпечувати нормальне життя в місті Луцьку», - зізнався головний луцький бютівець.
За словами пана Пустовіта, список претендентів ще не затверджений, адже триває ще обговорення. Серед вірогідних кандидатур під час дискусії називали і заступника міського голови Владислава Стемковського. Також озвучувалися кандидатури лідера фракції БЮТ в облраді Олександра Свириди та очільника біло-сердечної фракції в Луцькраді Юрія Корольчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 80
Петрович Показати IP 25 Вересня 2008 11:32
"Головний луцький бютівець"(як і загалом волинський)- це не Пустовіт а нардеп Кирильчук. От він і не може пробачити Шибі, що той не став маріонеткою в його руках. А приводів для незадоволення владою завди можна знайти, особливо тепер, коли в місті така гостра проблема з водою.
Чорна кава Показати IP 25 Вересня 2008 11:34
Не смішіть людей кандидатурою Стемковського. Зарозумілий хлопчик, основне досягнення якого - це доплата за володіння іноземною (польською!) мовою.
Лихий Показати IP 25 Вересня 2008 11:37
"питання не ставиться, що ми обов’язково на це підем". Ха-ха. Якщо не підете то і говорити нема про що. Налякали їжака голою попою. Розберіться в своєму бютівському болоті спочатку.
Будівничий Показати IP 25 Вересня 2008 11:44
Особисто я дуже поважаю Григорія Пустовіта. Це хороша людина і організатор прекрасний. Тим біль шкода, що пан Григорій абсолютно залежний від Кирильчука і змушений виступати з такими суперечливими і непродуманими заявами. Співчуваю.
Німець Показати IP 25 Вересня 2008 11:44
Петрович, бачу інформаційно-аналітичний відділ виконкому не спить. Мабуть добре вже сидалище Шибі отполірував?
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 11:44
Луцька громадо дивися! Є все ж таки в нашому місті хоч одна людина, яка бореться за інтереси луцьких мешканців. Так працювати Григорій Пустовіт.
Німець Показати IP 25 Вересня 2008 11:47
Чорна кава та Лихий не проїдайте громадські гроши, а займіться роботою.
Спостерігач Показати IP 25 Вересня 2008 11:51
Пустовіт молодець!!! Може хоч він завставить Шибу працювати, а не тільки розкрадати гроші міської казни. Пора видавлювати той "чиряк" с крісла мєра та гнати на історичну землю у Турійськ. Його там дуже чекають....
Мешканець 33 кварталу Показати IP 25 Вересня 2008 11:52
Слава Богу, що знайшлася людина, яка поставила питання ребром. Якщо не буде гарячої води, то треба Шибу посилати у відставку. Це правильно!
Злий Показати IP 25 Вересня 2008 11:53
та шо ці бютівські [вирізано - цензура] зроблять. там пів-фракції бігає до Шиби питання рішати, а ше половина працює в міькраді
Простий лучанин Показати IP 25 Вересня 2008 12:16
Ну, на рахунок кандидатів то треба ше говорити, але Пустовіт діло каже. Як нема води в місті то недоробка мера. І не треба стрілки переводити...
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 12:44
всі вони [вирізано - політична цензура]
БЮТолог Показати IP 25 Вересня 2008 13:07
А чому виникла кандидатура саме Стемковського? Незважаючи, що його громада міста не знає? А тому, що ця людина має потрібні для Кирильчука якості, як то підступність насамперед. Якраз він і може, будучи правою рукою Шиби (а відповідно володіючи інформацією), підставити меру підніжку.
пані Моніка Показати IP 25 Вересня 2008 13:08
Не розумію, хіба в Стемковського є якісь шанси проти Свириди?
антидот Показати IP 25 Вересня 2008 13:11
Стемковський має всі шанси. Будучи людиною доволі хитрою і не менш підлою, він з тих, хто крокує по трупам. Першим "трупом" на його дорозі до влади буде його ж благодійник Шиба.
Петрович Злому Показати IP 25 Вересня 2008 13:12
Бачу я таки попав в точку, раз ви шановний так сполошились.
БЮТолог Показати IP 25 Вересня 2008 13:13
Та дійсно, що ці бютівці зроблять? Тут потрібна така людина як Стемковський. Разом і батька легше бити і не так соромно.
Чорна кава Німцю Показати IP 25 Вересня 2008 13:16
Я взагалі безробітна зараз. А от ви Німцю проїдаете чиї гроші, не Кропиви часом?
Зрячий Показати IP 25 Вересня 2008 13:19
Кирильчук майстер закулісних ігр. Хід з наближеним до Шиби Стемковським - просто геніальний. Це буде несподіваний удар в спину. Браво.
смішно мені Показати IP 25 Вересня 2008 13:21
Так тримати! І скоро в нас мером буде нахабний Владік С. а заступником хамовитий Ігор Г.
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 13:45
Дарма ви так про Влада. Він розумний управлінець нової генерації, з європейськими підходами. цілком гідна заміна БП. Голосувать буду "за"
Дух котельні Показати IP 25 Вересня 2008 13:47
А знаєте скільки коштувало Кропиві таке рішення Пустовіта і компанії? Ага! Отож то.
пані Моніка Показати IP 25 Вересня 2008 13:49
Та ні, пан Стемковський не наважиться. Як буде в очі меру дивитись?
Vlad Показати IP 25 Вересня 2008 14:09
Також буду голосувати за мера Стемковського. Порядна і чесна людина. Спеціаліст.:)
Цезар Показати IP 25 Вересня 2008 14:12
І ти Брут (Влад)?!
Нашоукраїнець Показати IP 25 Вересня 2008 14:27
Всім. БЮТ готується до виборів, розпочинається дешевий і брудний піар. Не сприймайте все це серйозно - це вплив інопланетян. :-)
БЮТівець Показати IP 25 Вересня 2008 14:55
Радше не сприймайте серьезно Нашу Україну
Руслана Показати IP 25 Вересня 2008 14:58
Доцільно підтримати думку Г.О. Пустовіта. Я вважаю, що сьогодні вже необхідно задуматись над новими кандидатурами мера нашого міста. Оскільки нинішній (пан Б. Шиба)давно не виконує покладених на нього функцій і проводить власну політику.
Нашоукраїнець Показати IP 25 Вересня 2008 15:20
БЮТівцю. Ну чого ж Ви відразу так категорично. Я ж сказав не сприймати серйозно ці всі балачки щодо відставки Шиби. А БЮТ сприймати треба серйозно - як загрозу національній безпеці. :-Р
Петро Показати IP 25 Вересня 2008 15:36
Та що вони переживають. Губернатор допоможе Шибі цього разу, бо винний йому за всякі послуги, як земля колгоспу
Корінний лучанин Показати IP 25 Вересня 2008 15:39
Все таки добре, що луцкій БЮТ підняв тему котельні. Треба тиснути на міську владу, щоб вона активізувалась у вирішенні цього болючого питання для лучан
Бютівка Показати IP 25 Вересня 2008 15:50
Відсутність реальних кандидатів від БЮТу (клоуни на зразок Пустоцвіта серйозно ніким крім них самих не сприймаються) - наслідок кадрової політики Кирильчука та його камарильї. Волинський Брєжнєв залишає в партії лише відданих йому задолизів, а з сильними постатями, що спроможні внести свіжі їдеї в бютівське болото на Волині, розправляються. Тому тимошенківці не мають серйозних постаей на мера і змушені вибирать між відставним військовим замполітом Пустоцвітом, номенклатурним пенсіонером Корольчуком, одіозним бізнесменом, колишнім кучмістом Свиридою чи зеленими заступниками Шиби...
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 15:57
А взагалі був би хороший хід для БЮТу - зняти Шибу, а потім підтримати його на дострокових виборах. Дехто порадів би!
Шиба Показати IP 25 Вересня 2008 16:01
Черновецького вже хотіли поміняти...
Влад Показати IP 25 Вересня 2008 16:01
Ой хочеться, ой, хочеться, стати мером...А що я нічого так хлопака...
Петрові Показати IP 25 Вересня 2008 16:10
Да причом тут губернатор, він читає, як К і Ш переписується в інтеренті, йому то набридає, потім знову читає і т.д.
Нашоукраїнець Показати IP 25 Вересня 2008 16:13
Бютівці. :-{}
Місцевий Показати IP 25 Вересня 2008 16:16
Може хоч партія Тимошенко зможе зрушити з мертвої точки проблему з котельною на Карбишева. Бо на міську владу чи Кропиву надії вже немає
Вартовий Показати IP 25 Вересня 2008 16:16
А що ж Мартин мовчить? Його тєма! Чи боїться, що спільними зусиллями Шиба з Романюком порвуть його спонсора?
БЮТолог Показати IP 25 Вересня 2008 16:18
Бютівка дала вичерпну характеристику ситуації в волинському БЮТі. Додам лише що пан Стемковський найкраща кандидатура для Кирильчука. Хоча з часом він так само переступить через нього як тепер переступає через Шибу
40-й кв. Показати IP 25 Вересня 2008 16:44
Правильне і своєчасне втручання луцького БЮТу ! А то вже два місяці тільки чути в ЗМІ, що хтось долучився до "розрулювання" конфлікту, а води немає. Не справляється мер - у відставку
Logik Показати IP 25 Вересня 2008 16:51
Складається враження, що єдина людина, яка може щось зробити для лучан - це Григорій Пустовіт. А Шибу не в Турійськ, а в Любешівський район архітектором, там він починав своє "сходження на владний Олімп"
skeptik Показати IP 25 Вересня 2008 17:00
Чому стільки часу триває "говорільня", чому досі немає нової котельні і Кропиві не показали [вирізано - політична цензура]. Посиділи би ці губернатори і ті що дзявкають за гроші Шиби в інтернеті в сирості від водяної пари та холоду декілька останніх тижнів - то заговорили б по іншому. Шибу і Кропиву - "з пляжа".
Вінстон Показати IP 25 Вересня 2008 17:19
Ну і що з того, що БЮТ підняв цю тему!? Це лише окозимилювання іне поганий хід щоб лишній раз засвітитися! Тіпа: які ми хороші і справедливі, що можемо кого поставити того і скинути? НЕВІРЮ! Особливо пану Керильчуку з БЮТ! Мав із ним справу :(
антидот Показати IP 25 Вересня 2008 17:20
Невже не зрозуміло, що вся ця возня в луцькому БЮТі - просто передвиборний піар. Нічого вони не змінять в ситуації з гарячою водою та і взагалі в місті. Шиба - єдина людина що зможе вирішити цю проблему. Затівати перевибори голови - авантюра.
смішно мені Показати IP 25 Вересня 2008 17:21
А хіба висловлювання різних недовір меру, а отже позачергові можливі вибори - це хіба не суперечить політиці самох Юлі - ніяких перевиборів?
Вінстон Показати IP 25 Вересня 2008 17:23
Ну і хто такий Стемковський? Що він зробив для міста. Я про нього не чув і не бачів! А Шиба реальний пацан, сказав, що зробить дороги от і робить, а ті інопланетяни просто із жиру бісяться незнаючи що буде далі! А далі хай крутять педалі у Кремель чи "на" :)
БЮТолог Показати IP 25 Вересня 2008 17:23
Шиба робить дороги. Шиба робить дахи. Шиба і з котельнею розбереться. А всі ці закидони Кирильчука через Пустовіта - це все бруд і зведення особистих рахунків
Зрячий Показати IP 25 Вересня 2008 17:27
Зрю в корінь. Почати мочити мера і добиватись перевиборів вигідно зараз тільки 2-м людям: Кропиві - бо можна буде далі безкарно знущатись над містом і Кирильчуку - щоб посадити в мерське крісло свою маріонетку. Думаю Стемковський якраз ідеальний варіант для обох. Кропиву буде слухатись бо хочеться грошей і Кирильчука буде слухатись бо поки ще слабкий в колінах. А нам, лучанам це потрібно?
розчарована Показати IP 25 Вересня 2008 17:29
А дійсно, давайте і ми влаштуєм дострокові вибори. І що буде з містом? Хаос... Я розчарована
skeptik Показати IP 25 Вересня 2008 17:32
Молодець Григорій Пустовіт! Потрібні конкретні дії у вирішенні складного питання, а не пусті балачки, якими народ втішають вже 2 місяці.
Мешканець Показати IP 25 Вересня 2008 17:42
Посиділи би два місяці замість своїх "хатинок" "нажитих непосільним трудом" оці губернатори, які брались поставити на місце Кропиву, в сирості та холоді, то згадали б про простих мешканців. А ще би до них долучити тих хто "гавкає" за гроші Шиби в інтернеті була би "пісня"... Шибу - в Любешівський район архітектором звідти він починав своє "восхождєніє". Бютівці та Пустовіт - так тримати.
Канонік Показати IP 25 Вересня 2008 17:51
Та ви що?! Які перевибори? Богдан Павлович має керувати ще мінімум 5 термінів, щоб привести наше місто в ...опу! Тільки треба домовитись з Кропивиою і Столяром, щоб шоу "війна за котельню" і "війна за стадіон" не дай Бог не припинялись!
Не впевнений Показати IP 25 Вересня 2008 18:05
Парадокс. Ця говорільня тактичний крок БЮТівців з метою збереження парторганізації. За критику Шиби ряд активісті готові вийти з партії, в т.ч. Стемковський, от і кинули мулю: Стемковський-мер... Краще в Шиби запитайте, які нові тактичні завдання Балога поставив. От і знатимете чому така реакція Дєда з Пустовітом.
Мешканець 33 кварталу Показати IP 25 Вересня 2008 18:20
Слава Богу, що знайшлася людина, яка поставила питання ребром. Якщо не буде гарячої води, то треба Шибу посилати у відставку. Це правильно!
Мешканець Луцька Показати IP 25 Вересня 2008 18:41
Шиба вже дістав. Нічого не робить, тільки кирпу гне. БЮТівці молодці, що таку позицію зайняли. Хоч комусь ми в цьому місті потрібні. І Пустовіт цей видно молодець, тільки треба побільше піаритись, бо я щось його не знаю.
Хфілософ Показати IP 25 Вересня 2008 21:29
Взагалы то кандидатура Стемковського цылком сприйнятна,тим паче,що в давны часи це були украънськы шляхтичы з родовим гербом та маэтками на Волины,зокрема один з маэткыв быля Несвыча пыд Луьком, в пыдземеллях колишнього костелу котрий вони збудували у середны выки збереглися декылька їхніх родових гробниць. А взагалі то пани я маю на увзі Шибу та Стемковського хороші хлопці і зажди порозуміються як і в давні часи.
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 22:35
Шиба єдина людина, яка може щось зробити для міста, а не пороздавати всю державну власність будь-кому за безцінь!
АК88 Показати IP 25 Вересня 2008 23:01
Бютівці, а де ви були раніше, коли Шиба був у "Батьківщині"? Слабо було "своїх" "мачіть"? Звісно... Пам'ятаю, які перипетії були, хто ж "істінний" кандідат від БЮТу - Литвинюк, Шиба чи Бойко. Істінним став Шиба. Де ваша совість, панове "батьківщинці"?
БЮТолог Показати IP 26 Вересня 2008 02:25
Все ці "зайиання позицій" бютом - це все недолугий піар. Місту потрібен господар а не кривляння.
Нарколог Показати IP 26 Вересня 2008 09:48
Щоб там не казали про БЮТ, але вони єдині, хто набрався сміливості і заявив про свою принципову позицію в питанні захисту інтересів людей. Інша справа, що Шиба вже набрід всім і заявою про недовіру Шибі сьогодні вже нікого не здивуєш. Йому вже ніхто ф ніде не довіряє, навіть Балога.
Анонім Показати IP 26 Вересня 2008 09:50
Для АК88. Вітя Левандовський, твій стиль та почерк не сплутаєш ні з ким. В тебе сильна орфографічна харизма.
Коментатор Показати IP 26 Вересня 2008 09:52
БЮТологу. Погоджуюсь, місту потрібен господар, а не Шиба.
Опохмелятор Показати IP 26 Вересня 2008 09:55
БЮТологу. В 02:25 закидати коментарі з болем про місто - це вчинок вартий поваги і співчуття, або зранку треба похмелитись і біль за місто пройде.
Анонім Показати IP 26 Вересня 2008 09:57
"Шиба єдина людина, яка може щось зробити для міста, а не пороздавати всю державну власність будь-кому за безцінь!" - чому будь-кому, тільки своїм!
Анонім Показати IP 26 Вересня 2008 10:06
"Шиба єдина людина, яка може щось зробити для міста, а не пороздавати всю державну власність будь-кому за безцінь!" - чому будь-кому, тільки своїм!
Іван Показати IP 26 Вересня 2008 10:13
Цей Пустовіт не такий вже і простий. Заява класна і вчасна. Це ще треба вміти!
Громадянин Показати IP 26 Вересня 2008 10:40
Шановне панство! Шибануцька міска влада себе повність скомпроментувала і це беззаперечний факт. Просто через, створений Шибою, інфрмаціно-аналітичний відділ міськвиконкому він же намагагається свою злочинну безвідповідальність та бездіяльність перенести у політичну площину та перекинути на своїх опонентів. Відсутність гарячої води, це проблема, яка створена виключно самим Шибою, а не будь-якою політичною силою. Реакція керівника Луцького БЮТу, це реакція громадянина, а не чинуши. І всі громадяни його підтримують, бо він, не маючи жодних владних повноважень, все ж таки намагається вирішувати ті проблеми, які створює міська влада. Гвалт піднімають тільки, хто намагається відмити Шибу не розуміючи, що матова та ще й тонована шиба не відмиваеться.
Нарколог Показати IP 26 Вересня 2008 10:40
Щоб там не казали про БЮТ, але вони єдині, хто набрався сміливості і заявив про свою принципову позицію в питанні захисту інтересів людей. Інша справа, що Шиба вже набрід всім і заявою про недовіру Шибі сьогодні вже нікого не здивуєш. Йому вже ніхто ф ніде не довіряє, навіть Балога.
Анонім Показати IP 26 Вересня 2008 10:48
Стем! Коли на початку року йшла мова про очолення тобою міськради ті сказав, що ще не час. Так що, цей час вже настав??? Не гарно підставляти своїх.
антидот Показати IP 26 Вересня 2008 12:01
Проблема з гарячою водою створена не Шибою а Кропивою. Це очевидно.
БЮТолог наркологу Показати IP 26 Вересня 2008 12:23
Оце то "подвиг" БЮТу - вголос сказати про проблему, про яку все місто вже кричить.
Скорцені БЮТологу Показати IP 26 Вересня 2008 13:15
Питання не в тому щоб озвучити проблему, як робить [вирізано - цензура] та його підошви, а в тому щоб зробити все можливе для її вирішання.
Опохмелятор Показати IP 26 Вересня 2008 13:24
БЮТологу. До нарколога тобі треба звертатися з іншої причини.
Вдячний Показати IP 26 Вересня 2008 15:20
Молодці бютівці! Підняли конкретний шум, так що всі засмикалися. Дивись і дійсно Шиба з переляку домовиться з Кропивою і людям воду дадуть.
Анонім Показати IP 26 Вересня 2008 16:30
>>>антидот 26 вересня, 12:01 Проблема з гарячою водою створена не Шибою а Кропивою. Це очевидно. Питання нев тому, хто створив проблему, питання в тому, чому наш недолугий мер не спроможний її вирішити вже третій місяць...
Ваш Показати IP 26 Вересня 2008 19:30
Я вітаю БЮТ з їх позицією! Все правильно ви робите і не переймайтеся щодо деяких недолугих думок
НМС Показати IP 27 Вересня 2008 15:21
Проблема з водою - один з сюрпризів-подарунків, які залишив лучанам видатний економіст - господарник минулого і нинішнього сторіч, для вдячних лучан. Їх є ще багато. Так мешканці буд 47 - 53-а по проспекту Відродження несподівано довідалися, що майже вся прибудикова територія біля їхніх будинків продана. В 2004р. і це не зважаючи на те,що в тому ж році КАФ обіцяв депутату В.М. Загорулько тієї землі не продавати. При продажі землі було порушено 4 статті Земельного Кодексу України. Суддя господарського суду п. Кравчук, яка розглядала справу про визнання торгів такими, що не відбулися, як цього вимагає Земельний кодекс, погодилася з представниками міської ради, що землю не потрібно повертати громаді міста. Лучани повинні не до совісті призивати п. Кропиву чи п.Шибу, а створити громадську комісію для контролю за даною ситуацією, залучити депутатів, послухати пояснення бізнесмена, голови. Зробити висновки і внести владі прпозиції. Їх виконання взяти на контроль. Був в прямому ефірі з гетьманом чи полковником козацьких формувань. Він всім телеглядачам розповів, що козаки в черговий раз (може 100, чи 150) звернулися до СБУ за захистом України, бо на їх думку якісь громадські організації її руйнують. шановні мої волиняни! досить бути споживачами. Пора відчути свою відповідальність за те, що відбувається навкруги. милості ніхто не дасть. це наша держава, наше місто, наша вулиця, наша влада і наші бізнесмени. Політичні партії тоді будуть мати авторитет, коли вони будуть такі процеси очолювати. Сьогодні для виборця немає вибору.І як завжди із всього поганого, нам удається вибрати найпоганіше. Така вдача нашого виборця.
Лучанин Показати IP 28 Вересня 2008 00:23
Хто такій Стемковський ? КЛОУН. І це все клоунада. Доречі Мартина і акцію проти Шиби спосорував наш колишній губернатор і ...Кропива. Думаю тут все зрозуміло кому БЮТ лиже зад. БЮТ це сама "продажна" кантора в раді.
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2008 19:24
Ганьба Шибі, ганьба БЮТу. У Луцьку мусять пройти перевибори і міської ради та мера .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus