USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Луцький депутат не з’явився на суд із журналістом. Сесія важливіша?

25 Лютого 2009 18:21
Депутат Луцької міськради від СПУ Микола Нікітюк не з’явився на засідання до Луцького міськрайонного суду, хоч і є позивачем. Про це 25 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Сьогодні мусило відбутися судове засідання у справі за позовом депутата Луцької міськради Миколи Нікітюка до журналістки Галини Баран та газети «Відомості», а також лучанки Зінаїди Онищенко, про спростування начебто недостовірної інформації.
Ця інформація була оприлюднена у статті «Депутат міської ради відбирає у людей двір» у газеті «Відомості», до якої звернулися мешканці Луцька.
Окрім того, обранець громади оцінив нібито завдану йому моральну шкоду у 20 тисяч гривень (12 тисяч – газета, по 4 тисячі – Галина Баран та Зінаїда Онищенко).
Однак Микола Нікітюк на судове засідання не з’явився, тож засідання перенесли на 7 квітня. Щоправда, у той час, коли мав відбутися суд, пан Нікітюк брав участь у роботі сесії Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Шушера Показати IP 25 Лютого 2009 18:54
Ха! Ха! Ха! Видно, йому гроші не спішно треба...
Анонім Показати IP 25 Лютого 2009 22:41
Скандаліст цей Нікітюк
Ігор:) Показати IP 26 Лютого 2009 11:58
Коля, в натурі, ти думаєш, без тебе ваша сільрада не справилася б???
Богдана Стельмах Показати IP 26 Лютого 2009 13:06
Журналісти, які прийшли на судове засідання (а це - представники преси, радіо, телебачення та інтернет-видання), зазначили, що непоява Миколи Нікітюка без поважної причини (принаймні, він не поінформував суд про свою відсутність) є щонайменше аморальним, хоч як він не апелював у блогах до морального обличчя журналістів. Що ж, мабуть, "кричати" в інтернет-просторі куди легше, ніж подивитися журналістам в очі? І чого позиватися, якщо в день суду знайти "поважнішу" причину? Чи Ви,пане Миколо, про сесійне засідання дізналися того ж дня і не втигли повідомити суд?
Вінстон Показати IP 26 Лютого 2009 14:34
Нікітюк! Дай Галі спокій! Апбейся галовою ап стенку і випєй яду!
Анонім Показати IP 26 Лютого 2009 17:45
а нікітюку просто ссикотно стало і він рішив...а ну його [вирізано - цензура],ссикло!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus