USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький депутат виступає проти «партизан у кущах»

4 Березня 2009 18:07
Прокуратура здійснює перевірку законності фіксації порушень, коли ДАІшники сидять у приватних машинах, як «партизани в кущах». Про це під час сесії Луцької міськради в запиті озвучив представник фракції БЮТ Сергій Григоренко, – інформує 4 березня репортер «Волинських Новин».
«Давайте, щоб начальник ДАІ прийшов і прозвітував про своїх «партизан», які сьогодні працюють в місті Луцьку», – висловився пан Григоренко. За словами депутата, прокуратура наразі здійснює перевірку законності фіксації порушень, коли ДАІшники сидять у приватних машинах без форменного одягу.
Луцький міський голова Богдан Шиба натомість сказав, що «ми плануємо на наступній сесії заслухати інформацію начальника ДАІ».
У коментарі «Волинським Новинам» депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко розповів, що отримав відповідь від виконувача обов’язків прокурора міста Луцька Олександра Корецького. Пан Корецький задовольнив звернення депутата щодо окремих неправомірних дій із боку інспекторів ДАІ у місті при фіксації порушень правил дорожнього руху.
Сергій Григоренко ознайомив із текстом відповіді (на фото).
Тут ідеться, що «перевіркою встановлено, що при направленні Вам постанови про накладення адміністративного стягнення за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 122 КУпАП за перевищення встановленої швидкості руху транспортних засобів, Вам не було направлено матеріалів, зафіксованих за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, чим порушено вимоги частини 6 статті 258 КУпАП. За вказане порушення чинного законодавства прокуратурою міста Луцька порушено дисциплінарне провадження відносно інспектора з адмінпрактики ВДАІ з обслуговування міста Луцька».

«Інспектори ДАЇ сидять у засідках без форми, причому для такої роботи  залучається кілька машин одночасно.  А коли стається ДТП, лучани годинами чекають ДАІшників для оформлення дорожньої пригоди.  Це, на мою думку, неправильно», – прокоментував ситуацію пан Григоренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вінстон Показати IP 5 Березня 2009 10:02
ДАІшники також люди! Вони їсти хочуть, у них діти вчаться у київських вузах, а навчання нинче дороге!
Анонім Показати IP 5 Березня 2009 10:13
на Карпенка-Карого постійно стоїть якийсь темно зелений ланос і ловить.Раз на Рівненській бачив на виїзді з міста. [вирізано - цензура] їх потрібно.
Анонім Показати IP 5 Березня 2009 11:27
На Карпенка-Карого "ланос" стоїть у ніші навпроти заправки "Мавекс" (здається так вона називається). Автомоблісти, будьте пильні!
Анонім Показати IP 5 Березня 2009 12:05
Автомобілісти! Не порушуйте ПДР і лямпури вам ДАІ!
Анонім Показати IP 6 Березня 2009 19:00
на набережній теж (ланос)
Боярін Показати IP 8 Березня 2009 15:04
Крім Ланоса на Карпенка-Карого ховаєтьчя VW Passat-ті самі мусорята

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus