USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький градоначальник побував на святі коляди у дитячому садочку

19 Січня 2009 16:32
Луцький міський голова Богдан Шиба побував на святі коляди у дитячому дошкільному закладі №41. Вихованцям цього закладу вручили подарунки, придбані за кошти, зібрані під час благодійної акції «Святий Чудотворець Миколай, зі святом всіх дітей вітай!», – повідомляють 19 січня «Волинські Новини».
Акцію, яка розпочалася ще 16 листопада 2008 року, зорганізувала творча фірма «Ідея» під патронатом міського голови. Під час акції у луцьких школах і садочках відбулося 94 уроки доброти, діти отримали іконки зі Святим Миколаєм, а маленькі пацієнти лікарень – солодкі подарунки.
За інформацією офіційного сайту Луцької міськради, було зібрано  5020 гривень та 200 рублів, 1192 гривень надійшло на благодійний рахунок. Саме за ці кошти і придбали телевізор, DVD та спеціальні килимки для фізичних вправ, адже у дитсадку №41 навчаються дітки з вадами зору та опорно-рухового апарату.
Луцький градоначальник подякував юним артистам за гарний концерт, побажав їм здоров’я, щастя, гарного навчання і загадав загадку – яке місто найкраще у світі?– і дітвора дружно відповіла: «Луцьк!».
«Я щасливий, що до добрих справ у місті долучається все більше благодійників», – сказав Богдан Шиба, дякуючи за хорошу працю завідувачці Олені Борисовій та педагогам  дошкільного закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus