USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький гуманітарний університет готуватиме акул бізнесу

5 Вересня 2008 09:15
Представники Луцького гуманітарного університету презентували проект «Впровадження власного бізнесу: Підручник для початківців». Про це інформує 5 вересня репортер «Волинських Новин».
Проектом передбачається надання необхідних теоретичних знань та практичних навиків для започаткування та розвитку власного бізнесу. Тренінги та майстер-класи проводитимуть юристи, державні службовці та бізнесмени.
У рамках міжнародної співпраці ЛГУ, американського Агентства Міжнародного розвитку та американського Корпусу Миру започатковано соціально орієнтований проект «Впровадження власного бізнесу: Підручник для початківців», – розповіла національний кореспондент українського форуму керівників освіти Олена Ковальчук.
Проект триватиме упродовж  дев’яти місяців. Після закінчення курсу відбудеться конкурс на написання бізнес-плану. Брати участь у бізнес-тренінгах зможуть 30 студентів із ЛГУ та інших університетів економічних спеціальностей.
За словами проректора з міжнародних зв’язків гуманітарного університету Лариси Ніжегородцевої, відбір студентів відбуватиметься на наступному тижні. Критерії оцінювання – «ідеї того, як ви бачите себе у майбутньому, у бізнесі», – додала вона.
Також, як розповіла пані Ніжегородцева, практичні навики зможуть отримати і студенти журналістської спеціальності, оскільки вони зніматимуть фільм про цей тренінг.
За словами ректора ЛГУ Андрія Журавльова, «наразі університети оперують теорією, а практики студентам не вистачає». Тому, за його словами, університет започатковує бізнес-студію, яка дозволить студентам отримати практичні навики для втілення у життя свої бізнесових проектів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Бородате чудовисько Показати IP 5 Вересня 2008 10:38
БУГОГА. знайшли про що писати. ЛГУ - комерційна структура і тому як науковий заклад не має ніякої перспективи. Он подивіться на студентів їхніх - ще з минулої сесії кілометрові хвости висять. (=
Анонім Показати IP 5 Вересня 2008 11:54
Добре, що такі проекти впроваджують. Яка різниця приватний це вуз чи ні?Важлливо те, що студентів навчать розвивати власний бізнес.А Бородате чудовисько хай краще дивиться у свій город, ходить на пари і не забуває, що кожного року його взагалі хочуть виключити з університету.))
Колишня студентка ЛГУ Показати IP 5 Вересня 2008 12:33
Бородатому чудовиську:Щодо безперспективності закладу, то ви помиляєтесь!!!! По-перше, весь викладацький корпус - це висококваліфіковані фахівці!!!!!!! По-друге,зі стін ЛГУ виходять першокласні спеціалісти, які успішно працевлаштовуються!!!! По-третє,ЛГУ - перший ВУЗ на Волині, який готує журналістів!!! Адже,обличчя волинської журналістики - це і є колишні випускники цього учбового закладу!!!А щодо "хвостатих" студентів, то вони є в кожному ВУЗі!!! Ви запитайте спудеїв ЛГУ, де ще є викладачі, які б настільки ГУМАННО і з РОЗУМІННЯМ ставились до них...А я б вам особисто порадила не робити таких "гучних" заяв щодо безперспективності ЛГУ,бо можна і договоритися...:)))
Випускниця ЛГУ, факультету \"Журналістики\" Показати IP 5 Вересня 2008 14:12
БОРОДАТОМУ ЧУДОВИСЬКУ. Ви,пане, напевно, отой "хвостатий" студент, якого відрахували зі складу студентів ЛГУ!!! А щодо комерційної структури, то за п‘ять років платного навчання,я витратила менше ніж мій знайомий за дві сесії у ЛНТУ!!! Р.S.Відразу після випуску влаштувалася на хорошу ,перспективну роботу за фахом!!!
Бородате чудовисько Показати IP 5 Вересня 2008 21:43
БУГОГА. Випускниця: Я не вчився в ЛГУ, але в мене є достатньо знайомих, щоб судити про цей заклад. На журналіста зараз беруть всіх. В мене друзі, за фахом бізнес аналітики, 4 роки працювали в одному з видань випусковими редакторами, і коли їм це набридло (пішли за фахом, на більшу зп), то на їхнє місце взяли лиш 1 журналіста, решту - інші спеціальності. (= Ті що вчились на журналіста в київських вузах недалеко пішли від програмістів, аналітиків і чистих математиків (= Колишня студентка ЛГУ: Чого колишня?? (без образ) (= Гуманно і з розумінням?? Я бачив як людина нічого не січуща з певних предметів отримувала 5 нашару з 1 здачі. Це дико як для хорошого вузу. В нормальному вузі за відвідування, менше 75% відраховують. Яке відвідування в ЛГУ?? (= Я не знав такого вуза, де б курсачі за минулий семестр можна було б здавати з запізненням в 4 місяці (рахуй минула сесія) Так дають здавати тільки по хворобі і то не всім (= А погрожувати мені - дуж професійно як для журналіста який веде полеміку (= Анонім: В мене питання, ти той що курсач не здав, чи той що в нього заліки висять?? (= До всіх: Я не проти того що вуз платний. Я проти того щоб оцінки ставились за проплачену квитанцію і після цього кричали про престиж на всю область =Р
Бородате чудовисько Показати IP 5 Вересня 2008 21:46
Як каже мій сокамерник Вася: НЕ тра казати що той чи інший інститут поганий, тра казати , що тра вчитись в бурсі, там хоч розряд газозварника дають або кондитера (=
Анонім Показати IP 7 Вересня 2008 17:33
Так, з бізнес-планами в них все ОК! Міністкерство освіти і науки України ще 2 роки тому заборонило брати плату за перездачу заліків і пропуски занять. А в ЛГУ за це є офіційна такса в бухгалтерії... Підпільна бухгалтерія - підпільний бізнес-план?
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2008 20:10
йо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus