USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький міський голова привітав Анатолія Тимощука з тридцятиліттям

31 Березня 2009 14:59
Міський голова Богдан Шиба привітав нашого земляка, відомого футболіста Анатолія Тимощука з ювілеєм. У вітальному листі на його адресу йдеться: «Від імені жителів Вашої малої Батьківщини – міста Луцька – прийміть найсердечніші вітання з Днем народження». Про це 31 березня повідомляють «Волинські Новини».
«Завдяки таким як Ви, пане Анатолію, футбол став у нас особливою грою. Український футбол – якісний і конкурентоспроможний, ним можна і треба пишатися. Вболівальникам  не важливі політичні уподобання, тут не розрізняють людей за територіями чи геополітичними симпатіями. Ви, пане Анатолію, народилися на Заході України, очолили команду східноукраїнського міста, Збірну України, а зараз гідно представляєте нашу націю у лавах зарубіжного футбольного клубу. Тим самим Ви ще раз довели усім, що значить бути справжнім українцем, із залізною силою волі, здоровою впертістю та справжньою любов’ю до своєї професії. Кожен Ваш успіх, кожна добра оцінка Вашої гри, нагорода чи нове визнання – це перемога не тільки Вас і Вашої команди, це перемога нашої країни, і міста Луцька зокрема.
Ми уважно стежимо за ходом Вашої спортивної кар’єри, разом радіємо перемогам і засмучуємося від невдач. Сміливо кажемо, що пишаємося славним лучанином, Почесним громадянином Луцька Анатолієм Тимощуком!
Тож бажаємо Вам ще довгі роки показувати видовищну і красиву гру, дарувати мільйонам уболівальників позитивні емоції і гордість за нашу країну і рідне місто.
Невичерпної Вам енергії, міцного здоров’я, невпинної жаги боротьби і перемог. Хай вас ніколи не покидає спортивна удача, Ваш дім – затишок і сміх, Вашу душу – відчуття щастя і гармонії.
А життєві стежки хай іноді приводять вас на рідну Волинь, до Вашого міста. Добре слово земляків, щирість вболівальників, добре слово та благословення рідних та близьких додадуть Вам наснаги та життєвих сил», – інформує сайт Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus