USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Луцький «Промінь» «закриють» за 110 тисяч

23 Жовтня 2012 16:17
На ліквідацію комунального підприємства «Промінь» необхідно 110 тисяч гривень.

Про це 23 жовтня розповів начальник відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міськради Тарас Яковлев під час засідання постійної депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації.

За словами Яковлева, необхідність ліквідації комунального підприємства виникла через те, що на початку жовтня переможець конкурсу з продажу луцького кінотеатру «Промінь» заплатив усі гроші за договором купівлі-продажу і набув право власності на приміщення.

Нагадаємо, за цією угодою новий власник «Променя» мав сплатити 7 мільйонів 174 тисячі гривень до міського бюджету.

Аби забезпечити нормальну ліквідацію підприємства, Яковлев запропонував в оперативному управлінні комунального підприємства залишити 56 тисяч гривень орендної плати за вересень. Однак, він зазначив, що за розрахунками підзвітного йому відділу, на повну ліквідацію підприємства потрібно 110 тисяч гривень. Тож, решту, на думку посадовця, необхідно виділити із міського бюджету.

За його словами, 90% цих коштів використають для ліквідації заборгованості по зарплаті та інших грошових нарахувань із фонду оплати праці.

Члени комісії врахували розрахунок коштів, необхідних для ліквідації КП «Промінь», і проголосували за відповідний проект рішення.

«Це буде кроком до ліквідації комунального підприємства», - резюмував голова комісії Олександр Пилипович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
вася Показати IP 23 Жовтня 2012 16:25
я закрию 20-ю литрами бензина.економия .
Голос Показати IP 23 Жовтня 2012 22:55
З салону крксоти виходить елегантний чоловык, зустрычаэ колишнього однокурсника. Здорово Сергый де,як,ким працюэш-На базары залызячам.Ати-я працюю популызатором, перед виборами розкручую багатого буратыно у парламент выд "Батькывщини". Через мысяць пысля виборыв вони знову зустрычаються, популяризатор неголений, пошарпаний,схожий на бомжа. Василь, що сталось. Ти знаэш Сергый,не ту попу лизав.
Лучанка Показати IP 24 Жовтня 2012 18:15
Боже, одумайтеся!!! До чого тут бюджет??? Є більш важливі питання НІЖ ЦЕЙ... ПРОМІНЬ!!! Є МАТЕРІ ОДИНОЧКИ, ІНВАЛІДИ, ХВОРІ НА НЕВИЛІКОВНІ ХВОРОБИ ЛЮДИ, ЛІКАРНІ, ВЧИТЕЛІ... НА БІСА ВОНО НАМ??? ЇМ ТРЕБА ХАЙ САМІ І ДУМАЮТЬ!!! нЕ ОСТОГИДЛО ЩЕ ЛУЧАНИ,ЩО ВАС ДОЯТЬ??? ВИ ЩЕ ПРОГОЛОСУЙТЕ ЗА ПАЛИЦЮ І ПОБАЧИТЕ яке "пакращення" ще тут побуває,вже межі з Романюком їм нема..., а тут ще втділити кошти!!! доканали!!! НЕ МИ ЇМ МАЄМО ДОПОМОГТИ,А ВОНИ НАМ ДОВІЧНО ЦИМ ЗОБОВ ЄЯЗАНІ!!! ГОСПОДИ БОЖЕ, ОСТОГИДЛО ЦЕ ВСЕ!!! ЯКІ КОШТИ ЩЕ???? ХАЙ ХАТУ ПРОДАДУТЬ СВОЮ ЧИ ЛЄКСУС І ТАМ ДУМАЮТЬ,А НЕ ЯК ЗАВЖДИ ЗА РАЗ. людей, ну не можна такими бути,якби таке в Греції було-рознесли б всіх там народ,а ми далі сидимо за 1500грн. і тільки комменти вміємо писати і в кредитах неадекватних жити!!! народе український,ау!!! прокиньтеся, давайте нарешті скажемо рішуче ні цьому всьому!!! брєд, скоро ми не матимемо за що хліб купити,убдемо як в Африці...,хоча ні...там вже б розтріляли чи зарізали б,а тут ні..., тут "горе от ума"!
Anonymous Показати IP 25 Жовтня 2012 11:25
правильно .... пусть продают этот задрыпаный Проминь .. от него вообще пользы нет. Фильмов там хороших вообще не показывают,а идти на что нибудь хреновое не хочется ... с таким макаром можно и дома с попкорном посмотреть.. вот интересно что будит с ночным клубом "7" и "Версалем" ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus