USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький тролейбус возитиме інвалідів-візочників Хмельницького

5 Грудня 2008 08:50

Електротехнічний пасажирський парк Хмельницького 4 грудня поповнився новим тролейбусом «Богдан-А 601.11» Луцького автозаводу, завдяки конструкційним особливостям якого ним можуть користуватися інваліди-візочники. Про це повідомляють «Волинські Новини».

Під час візиту Президента України на Волинь цю модель, як інформує УКРІНФОРМ, презентували Віктору Ющенку. А вже через 2 дні після цього доставили до перших замовників новинки – хмельничан.
За словами віце-президента корпорації «Богдан» Володимира Гунчинка, «Богдан-А 601.11» відповідає найсучаснішим технічним вимогам і потребам ринку перевезень. Незначне видовження та розширення салону дозволило збільшити його загальну пасажиромістськість до 100 осіб. Для проїзду в салон пасажирів на візках у тролейбусі встановлено систему кнілінгу – нахиляння транспортного засобу і бік тротуару. Окрім того, цей транспортний засіб не лише елетроекономний, а й акумулює енергію і віддає її у мережу.
Ще один із двох таких тролейбусів, які виготовить корпорація до Новорічних свят, надійде у Хмельницький, а інший залишиться у Луцьку.
У серпні 2008-го Хмельницька міська рада власним коштом купила 8 автобусів «Богдан А-144.5». 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus