USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький замок на CNN побачать 150 країн світу

14 Листопада 2008 11:43

Вчора, 13 листопада, відбулась презентація першої в історії незалежної України світової рекламно-інформаційної кампанії «Україна. З красою, ваша», ініційованої Міністерством культури і туризму України, де вміщена і волинська світлина – Луцький замок, – інформує репортер «Волинських Новин».

Промоційний проект присвячений туристичному потенціалу України і передбачений для трансляції на світовому телеканалі CNN. Впродовж 7 тижнів, починаючи з 10 листопада цього року світова громадськість (понад 143 мільйонів глядачів у більш ніж 150 країнах світу) побачить більш ніж 428 виходів рекламного ролика про привабливість та унікальність української культури. Проект покликаний заохотити іноземних інвесторів та туристів в нашу державу.
«Міністерство культури і туризму України першим запустило такого масштабного рівня промоційну кампанію про нашу державу, бо піклується, гордиться та цінує світовий культурний потенціал України. В нас немає комплексу меншовартості, бо ми відчуваємо себе по-європейськи. Ми розуміємо і усвідомлюємо автентичну красу нашої природи та людей, тому приплив закордонних туристів після успішної трансляції цього ролика Україні забезпечено», – сказав під час презентації міністр культури і туризму України Василь Вовкун, – повідомляє Міністерство культури і туризму України.
Ідейним режисером та натхненником цього проекту виступив Міністр культури і туризму України Василь Вовкун, а самий рекламний ролик було скомпоновано за матеріалами українського режисера Леся Саніна та адаптовано для технічного опрацювання службою CNN. В основі ролику – основні визначні місця України – Карпати, Львів, Київ, Олеський замок, Луцький замок та інші, демонстрація яких супроводжується танцем юної балерини.
У майбутньому планується продовжувати співпрацю зі світовими та вітчизняними телеканалами у напрямку масштабного інформаційного позиціювання у світі та промоції її культурної унікальності.
«Завдяки нещодавнім президентським виборам в США, увага міжнародної спільноти до CNN International сьогодні є дуже високою. Тому ми впевнені, що інформаційна кампанія України розпочалась у дуже вдалий час», –  зазначив керівний партнер CFC Consulting, ексклюзивного представника CNN в Україні Геннадій Курочка.
Довідково:
Державна служба туризму і курортів у відповідності до порядку використання бюджетних коштів та згідно Тимчасового положення про закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти, затвердженого Постановою КМУ від 28.03.08 №274 оголосила про проведення відкритих торгів на закупівлю послуг з проведення комплексної рекламної кампанії національного туристичного продукту на внутрішньому та міжнародному ринках, участь в інформаційно-рекламних заходах на зарубіжних телеканалах під гаслом «Україна запрошує» в тому числі у засобах масової інформації зарубіжних країн, про що надала оголошення у «Віснику державних закупівель» від 15.09.08 №23 за № 18999 (ТРП).
Після чого до Тендерного комітету Держтуризмкурортів надійшли пропозиції від ТОВ «Сі ЕФ СІ Консалтинг Компані», якими було запропоновано розмістити рекламний відеоролик про Україну туристичну на телеканалі CNN International на загальну суму 2530000, 00 грн. в т.ч. ПДВ – 421666,67 гривень, за 428 виходів відеороликів, та ТОВ «Дипломат сервіс», якими було запропоновано розмістити рекламний відеоролик про Україну туристичну на телеканалі BBC на загальну суму 4309500, 00 гривень, в тому числі ПДВ, за розміщення 300 виходів відеороликів.
Після розгляду та оцінки тендерних пропозицій Тендерним комітетом служби було прийняте рішення та акцептована пропозиція ТОВ «Сі Еф Сі Консалтинг Компані», а також надане відповідне оголошення про результати проведення процедури закупівлі у ВДЗ від 11.2008 №30 та укладена двостороння Угода від 07.10.08 №110-р.
Основними критеріями оцінки переваг тендерних пропозицій були визначені вартість пропозиції, покриття каналом світового телепростору, поетапна оплата по факту надання послуг та деякі інші переваги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Злидень Показати IP 14 Листопада 2008 13:25
Це хороша новина. Головне як завжди не про**ти можливості.
Месник Показати IP 14 Листопада 2008 13:26
а той туалет і смітник який зробили біля Замку не показали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus