USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Хлопець зник під час подорожі «БлаБлаКаром»

5 Квітня 2016 17:52
Зник хлопець, який скористався послугами сервісу BlaBlaCar.com і їхав зі Львова до Києва.

Позняков‬ Тарас Олександрович, 1991 року народження виїхав вчора вранці, 4 квітня, зі Львова і прямував до Києва на автомобілі Ауді А6, 2006 року випуску сірого кольору. Номерний знак ‪ВС4446СІ‬.

Про це написали на сторінці ГО "Варта 1" у Facebook.
"Виїхав з пасажирами, з якими зв'язався по БлаБлаКару. О 12 дня мав бути в Києві. Та на зв'язок не виходить, на зустріч не приїхав. Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про Тараса чи авто, прошу дзвонити 0673534422 Олександр або 102", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією друзів зниклого хлопця, він поїхав з двома супутниками один з яких мешканець столиці, інший - Чернівецької області. Як згодом виявилось, киянин Олег Мазарчук зареєструвався на поїздку, але останньої миті не поїхав.

Як повідомляє УНН, до пошуків зниклого львів’янина залучено СБУ та понад 30 працівників поліції. Оперативні служби Львівщини працюють спільно з оперативниками Київської області. Проводяться всі необхідні заходи аби встановити місце перебування юнака.

Друзі зниклого львів’янина не виключають, що його насильницьки викрали. Про це в ексклюзивному коментарі УНН розповів один із друзів зниклого хлопця.

“Знаю тільки те, що зник мій друг, якого я знав багато років. Він не міг зробити нічого такого, щоб потім зникнути. Не можу сказати, чи це викрадення чи це вбивство, чи це ДТП... Просто досі не знайшли машину. Я знаю лише те, що телефон зниклого Тараса не відповідає, а людина зникла”, — розповів один з друзів.

Він також не виключив, що Тарас був викрадений із застосуванням насильства.

Співрозмовник УНН додав, що наразі поблизу села Бобриця у Київській області тривають пошуки львів’янина.

“Якби автомобіль потрапив у ДТП або продовжував свій рух, то його б десь помітили. Але таке враження, що автомобіль заховали у якомусь „відстійнику“. Можу сказати, що продовжуємо шукати. Ситуація дуже прикра...”, — додав він.

Зі слів друга, зниклий на Київщині Тарас Позняков вирушив зі Львова до Києва.

“Теоретично, в автомобілі перебувало чотири людини. Зниклий, якого наразі розшукують, був водієм. Окрім нього було записано два пасажири, які наразі розказують, що нікуди не їхали. Тобто склад пасажирів, ймовірно, змінився, але не зрозуміло яким чином. Натомість, є деталізований опис людини, яка не записувалась їхати в автомобілі у Bla-Bla-Car, але „засвітилася“ на автозаправці. Його зафіксували камери відеоспостереження”, — повідомив друг.

Також співрозмовник УНН додав, що "вчора об 11:16 Тарас говорив з батьками і все було гаразд”.

Довідка. BlaBlaCar - це найбільша спільнота попутників, майданчик, що об'єднує водіїв і пасажирів, яким по дорозі. Команда служби підтримки користувачів, сучасні web та мобільні рішення, швидко зростаюча спільнота користувачів - все це робить BlaBlaCar унікальною платформою ефективних та економних подорожей для мільйонів користувачів по всій Європі, Росії та Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Вова Показати IP 5 Квітня 2016 19:02
А чому його мали викрасти? Для насильства???? Дивина! Надіємось знайдеться хлопчина. Чи що то за послуги такі? Водії що віз про нього якусь інформацію треба шукати
Лучанин Показати IP 5 Квітня 2016 19:10
Мдя.. Shit happens. Усім подорожуючим - щасливої дороги!
До Вови Показати IP 5 Квітня 2016 19:38
Вова ти тормоз!!!
теж до Вови до До Вови Показати IP 5 Квітня 2016 20:24
Вову треба в нову поліцію слідчим!
Ліля Показати IP 5 Квітня 2016 20:29
До чого тут Вова ? Хлопець пропав, краще б допомогли. Я теж не знаю що то за бла бла. Співчуваю тим хто пише коментарі, надіюсь найдеться чоловік.
Гаврило Показати IP 5 Квітня 2016 20:36
Ну і люди пішли. Красти людину. Викрадіть олігархіча Підтримую Вову!! Треба мати інформацію про своїх попутчиків зразу все виясниться, а кота в мішку везти не знати що за людина. Може зареєструвався якийсь тюремщик . Вияснити хто їхав телефон адреса домашня і так далі
Настя Показати IP 5 Квітня 2016 21:43
Шукайте хлопця а не вову вова чомусь усіх зацікавив
хм Показати IP 5 Квітня 2016 23:13
Отже Хлопець запропонував свої послуги підвезти на свому авто Ауді А6 2006 року і зник і сам і автомобіль? Ну да, на жаль, зараз такий час що всього треба боятисьҐ не те що підвозити невідомих людей на дорогууууущій машині..
н-да до хм Показати IP 6 Квітня 2016 07:39
Ауді А6 2006 року - дорогуща машина? Да наш народ збіднів остаточно.
хм до н-да Показати IP 6 Квітня 2016 13:03
Середня ціна 15 тисяч зелених, що в переводі на гривні всього лиш 390000, якщо відкладати по 5 тисяч щомісяця за скільки можна назбирати? Всього лиш, 6.5 років, да машина не дорога
Цікаво Показати IP 6 Квітня 2016 08:21
А яким боком СБУ до зниклих безвісти мажорчиків?
Лучанин Показати IP 6 Квітня 2016 10:33
Хлопець син суддi зi львова
Анонім до Лучанин Показати IP 6 Квітня 2016 15:38
не син судді, а сам хлопець помощник судді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus