USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Львівський стадіон пильнуватиме міліція з Волині

21 Листопада 2011 17:28
Понад дві сотні волинських міліціонерів охоронятимуть громадський порядок у Львові під час матчів Євро-2012.

Про це під час прес-конференції розповів заступник начальника УМВС у Волинській області Володимир Поліщук.

З його слів, волинські правоохоронці допомагатимуть міліціонерам з сусідньої області патрулювати територію, прилеглу до стадіону, де відбуватимуться матчі.

Орієнтовний термін відрядження – місяць, повідомив виконувач обов’язків начальника відділу організації охорони громадського порядку УМВС в області Володимир Солоненко.

Він також запевнив – усі правоохоронці, які працюватимуть у Львові під час Євро-2012, зараз відвідують спеціальні курси з вивчення англійської мови. Це забезпечить змогу порозумітися у разі потреби з іноземцями, які відвідають Чемпіонат.

Володимир Солоненко також додав, що під час матчів Євро-2012 міліції на стадіонах не буде. Вони патрулюватимуть лише прилеглу територію, а про безпеку всередині муситимуть подбати організатори змагань.

Зі слів Солоненка, такі правила поведінки міліції передбачені відповідним законом, який почне діяти з початку наступного року.

До слова, дія Закону «Про особливості забезпечення громадського порядку та громадської безпеки у зв’язку з підготовкою та проведенням футбольних матчів» поширюється не лише на матчі в межах Євро-2012, а й на матчі в межах чемпіонату, першості, Кубка України та Суперкубка України серед команд професійних клубів, а також футбольних матчів під егідою ФІФА або УЄФА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus