USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Львівський та Олеський замки першими матимуть півтораметрові копії

23 Вересня 2009 16:45
У Львові розпочалася робота зі створення копій історичних замків України. Вже до кінця цього року буде виготовлено копії Львівського та Олеського замків. Планується, що в експозиції буде 15 копій старовинних замків України, – повідомляють «Волинські Новини».
 «Замки будуть виготовлятися в масштабі 1:50, тобто матимуть площу 4 м, а висоту – 1,5 м. Копії замків буде розміщено на подвір’ї Музею мистецтва давньої української книги у Львові», - розповів директор Львівської картинної галереї Борис Возницький УНІАН.
Директор Львівської картинної галереї, який виступив ініціатором створення копій українських замків, зазначив, що його надихнула на цю роботу поїздка до Копенгагена.
«У Копенгагені на площі одного стадіону відтворена ціла Голландія, замки, церкви, будинки. Це цікава річ, вона дуже притягує людей, і дає знайомство зі старовиною», – зазначив Борис Возницький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus