USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Лиходії, йдіть у …»: Зеленський записав друге звернення щодо «Сватів»

24 Листопада 2017 17:58
Український шоумен, актор, зірка "95 Кварталу" Володимир Зеленський записав друге відеозвернення щодо ситуації з серіалом "Свати", який опинився під загрозою закриття.

Зеленський прокоментував основні моменти, щодо яких виникли суперечки в соцмережах, пише УНІАН.

"Перше: кому нах**н потрібен серіал? Відповідаю: смаків багато, не подобається - не дивишся. Кому на*іг треба? 800 млн переглядів лише в Youtube.

Друге, що "Свати" - це пропаганда. Хлопці, схаменіться. Серіал "Свати" про сім'ю, про любов, про дітей. Там немає нічого, крім гумору, сміху і теплого настрою. Ні-чо-го", - заявив Зеленський.

"Самий неприємний аргумент - "Що ж таке, тільки зачіпили наших "Сватів", і ми прокинулися". Хлопці, це ви тільки прокинулися, а я не сплю останні 15 років, і кожну суботу "Квартал" не спить, і кожну суботу ми говорили все, що думаємо, всім можновладцям, вони тільки приходять і йдуть, а ми є. Ми назавжди", - заявив шоумен.

Закінчив комік своє відеозвернення так: "Всім людям, які нас сварять, хочуть нас ділити за кольором, мовою і т. д., скажу від імені образу Васі Голобородько (президент у виконанні Зеленського в серіалі "Слуга народу", - ред.): А ви все решта, лиходії, йдіть в ж...пу", - сказав він.

Як повідомлялося, служба безпеки України ухвалила рішення про заборону в'їзду строком на три роки громадянину РФ актору і виконавцю головної ролі в серіалі "Свати" Федору Добронравову. Пізніше ЗМІ почали повідомляти, що в Україні готуються заборонити і сам серіал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
без слів Показати IP 24 Листопада 2017 18:53
Зеленський, заслуговує поваги! Молодець!!!
шеф Показати IP 24 Листопада 2017 19:16
красава. підняв настрій.
777 Показати IP 24 Листопада 2017 19:29
Та який там молодець - стандартний кар"єрист та кон"юктурщик. Питання ось в чому - якщо актори "сватів" нев"їздні і українофоби, то показ серіалу необхідно призупинити, щоб позбавити акторів виплат за прокатною ліцензією. Логічно/?
Dimitr Показати IP 24 Листопада 2017 19:34
Красавчік,супер-це одна з небагатьох людей такого рівня,які дійсно і розумні і справедливі,і говорять правду,а не порошенківський брєд.Респект Зеленському
Лучанин Показати IP 24 Листопада 2017 21:55
А молодець! Якби, як в фільмі, йшов в президенти, сто пудов вибрали б. Точно буде не дурніший всіх попередніх.
Таки Да до Лучанин Показати IP 25 Листопада 2017 14:01
і не менш корумпований!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus