USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Спочатку поборіть кумівство!» - Зеленський емоційно відреагував на чутки про заборону «Сватів»

23 Листопада 2017 18:28
Керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський відреагував на чутки про закриття серіалу "Свати", а разом з тим прокоментував заборону в’їзду на територію України одному з акторів стрічки Федору Добронравову.

Так, обурений Зеленський на сторінці у Facebook виклав емоційне відео, яке підписав: "Накипіло", повідомляє ТСН.

У ньому шоумен нагадав, що серіал "Свати", виробництвом якого займається "Квартал 95", об’єднує українців у всьому світі.

Стосовно ж Добронравова, Зеленський зауважив, що якщо актор порушив закон, то має нести за це відповідальність.

"Останню добу у всіх ЗМІ обговорюється таке важливе для нашої країни економічне питання, як заборонити серіал "Свати". У зв’язку з чим? З тим, що виступала спочатку речниця СБУ, яка сказала, що одному з акторів серіалу Федору Добронравову заборонено на три роки в’їзд до нашої країни. По-перше, якщо він порушив закон, хто б він не був, він зобов’язаний сюди не в’їжджати. Але зв’язку між Добронравовим і тисячами людей, які працювали над цим проектом останні 15 років, ніякої нема. Цей серіал люблять мільйони", - наголосив Зеленський

"Якщо завдання просто забрати цей серіал у людей, то ви так напряму і скажіть, а не вигадуйте різноманітні приводи з якої причини ви це робите і навіщо. Якщо комусь не подобається слово "свати", вам ближче слово "куми". Це я теж можу зрозуміти. Так ви спочатку поборіть своє кумівство, а потім будете боротися з нашими "Сватами". Ви боретеся з тим, що людей об’єднує", - додав керівник студії "Квартал 95".

Нагадаємо, 22 листопада стало відомо про те, що Служба безпеки України заборонила в’їзд до нашої країни російському актору Федору Добронравову, який зіграв одну з головних ролей в українському серіалі "Свати". Росіянин не зможе відвідувати Україну протягом трьох років. На фоні цього у Мережі стали ширитися чутки про те, що й сам серіал "Свати" можуть закрити. Та за словами першого заступника голови Державного агентства України з питань кіно Сергія Неретіна, поки що у "Держкіно немає підстав заборонити показ серіалу "Свати".

За повідомленням ТСН, сам Добронравов заявив, що нічого не знає про заборону в'їзду в Україну. Також він заперечує, що відвідував анексований Крим.

"Я про це не знаю, не відвідував Крим. Це знову фейки якісь пускають. Я вже п'ять років туди не їжджу. Все затихне — будемо їздити так само, як і їздили. Я в це свято вірю і молюся", - сказав Добронравов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
89 Показати IP 23 Листопада 2017 19:44
сериальчик для д*білів. хіба можна забороняти нехай дивляться
90 Показати IP 23 Листопада 2017 20:28
А якби він не мав відношення до цього серіалу – так само б нервував ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus