USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лише незначна частина родин волинських вояків забезпечена дровами

21 Вересня 2015 17:30
Невелика кількість родин бійців АТО з Волині наразі отримала безплатне тверде паливо.

Про забезпечення дровами пільгових категорій населення в рамках підготовки до зими йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 21 вересня.

Як повідомив виконувач обов’язків начальника ВОУЛМГ Олександр Кватирко, 2773 родини внесли до списку тих, хто потребує забезпечення твердим паливом (серед них 71 родина поранених та загиблих бійців, 1600 родин мобілізованих та 538 родин демобілізованих військовослужбовців), 439 сімей отоварено дровами. Ця кількість мала, але протягом двох тижнів обіцяють забезпечити усі сім’ї.

Як зауважив голова ОДА Володимир Гунчик, вирішити питання потрібно до 1 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
з першої хвилі 51 бр Показати IP 21 Вересня 2015 22:56
Мені в дровах відмовили, оскільки я вже отримав посвідчення УБД. В управлінні соцзахисту і місцевій раді повідомили, що дрова нададуть лише тим, хто "учасника" не отримав, тобто має на руках лише довідку учасника АТО. Тим, хто вже має посвідчення безкоштовно дров не нададуть, а лише грошову компенсацію з цільовим спрямуванням на придбання палива. Мені цю так звану компенсацію надали в розмірі 916 грн. з копійками ще влітку, а що це за гроші пояснили лише тепер, коли піднялося питання по забезпеченню безкоштовними дровами визначених у статті категорій населення. Іншим УБД кошти на таку ж суми вже прийшли або ще прийдуть. З логіки наших чиновників виходить, що я вже не учасник АТО, а учасники бойових дій (УБД). І поф&г, що став ним якраз при проведенні АТО. Де ж придбати паливо за 916 грн. ніхто не повідомляє, бо реальна вартість тих же дров в рази більша. Минуло року мені дали безкоштовно 4 куба, і це було хоч щось, а тепер - насмішка, чергове знущання, піар перед виборами і ще одна казка про квітучу соціально спрямовану державу. Ганьба такій владі! Маю надію, що і ви скоро підете, як і ваші папєрєдніки, бо ви ще гірші тварюки за них!
полковник В. Жентычк Показати IP 22 Вересня 2015 02:10
коментар було видалено
Людина Показати IP 22 Вересня 2015 08:36
Шановні та вельмо поважні солдати мені дуже прикро з того що певні з ВАС особи моючи здорову силу та не маючи людської совісті вимагають таку дрібничку як 4 метри куб дров .Хіба біля вас не проживають одинокі старенькі які свого часу працювали в лісгоспах але їм не возять дров навіть не згадують те що вони були працівниками галузі .Я нехочу щоб тим хто має поранення або втратили рідних на цій війні "ІНТЕРЕСІВ " не мали дров але коли ідеш повз кафе чи бар то більшість з ВАс прикладають силу там на благо бізнесу господарів закладу .!!!!?
з першої хвилі 51 бр до Людина Показати IP 22 Вересня 2015 22:56
Почну з останнього. По всіх не варто судити на рахунок кафе і барів. Віриш, я там буваю пару раз на рік і докладно пам"ятаю, що там і з ким роблю, та як повертаюся додому. Якщо такий розумник (ниця), то сам піди і спробуй того "добра", а не під генделями вештаєшся. На це в такого мудрагеля як ти час і здоров"я є, а як туди, то зразу задня. Хіба я не правий? А тепер на рахунок людської совісті. Так ось в тебе її точно немає! Мені 4 куба дров не зовсім не дрібничка, а з боку "коханої" держави - це ніщо. Добре так роздумувати, сидячи собі десь за "вовчим" білетом чи іншим способом відкосу, або якщо твоєї родини не торкнулася біда цієї недолугої держави, яка одних поділила на воїнів-кріпаків, а інших на глузливих спосперігачів-вишиватників, таких як ти, які зухвало підписуються подібними псевдо, не маючи нічого спільно зі словом "людина". Так що не треба тут порівняльної філософії, всі хто побував в тому пеклі, самі все знають і розуміють. Ці дрова - це як кинута собакам кістка. І тут кістку погань нашої теперішньої влади притримує своїм чоботом, а блазні, подібні тобі, співають потуральні оди. Я не проти пенсіонерів з лісогосподарської галузі, але їх роботу не зрівняти з війною, якій я не з власної волі віддав рік свого життя та здоров"я (і це ще добре, що не саме життя), бо такий закон. І сьогодні, таких як я, треба підтримати, - і це теж закон, - щоб було кому і надалі ср%аки таких "зажирівших" мудрагелей прикривати, при тому, що є ті, хто цієї підтримки дійсно потребує.
Людина до 51 бр Показати IP 23 Вересня 2015 08:43
В моєму віці вже неберуть до війська щоб показати свої м"язи ,на кожне покоління випадає своє випробування комусь війна комусь інша біда а людяність повинна бути .По генделиках не хожу не моє як ,а на Героїв надивився .Бридко і огидно .Честь і хвала тим хто вчиняє по совісті ,а про державу не тебе одного вона ПОИМЕЛА .Здоровий .молодий і дай боже ще довго незнати старості і біди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus