USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Листи Діду Морозу: що з ними роблять на волинській пошті?

7 Січня 2014 22:00
У новорічні та різдвяні свята на адресу «Укрпошти» надійшло близько 600 листів від дітей із різних куточків Волині. Вони були незвичайними, бо замість адреси одержувача на конверті лише ім’я адресата – Дідові Морозу, - про це пише Волинська газета.

Завдяки вже традиційному проекту «Укрпошти» – «Резиденція Діда Мороза» – всі відправники листів новорічному казковому герою отримують солодощі й листівку з привітаннями, що надійшли з Резиденції, тобто жодна дитина, яка вказала зворотну адресу, не залишиться без привітань та подарунків.

Особливо зворушливі листи, які нікого не залишають байдужими, заслуговують уваги. Здійснити найзаповітнішу мрію двох братів із Рожищенського району – Володимира та Василя Вороб'їв – з сім’ї, де лише мама є годувальницею, і такі подарунки для хлопців ще би довго залишалися недосяжними, цього року стало під силу Дідові Морозу.

Але так-як казковий бородань щодня радо зустрічає гостей у своїй Резиденції, то до села Іванівка завітали вручити омріяний велосипед і планшет начальник ВД Поштамту Світлана Костюк та начальник ЦОС №2 Ольга Косінська. Подарований велосипед стане у пригоді – до школи йти понад два кілометри у сусіднє село, а для спілкування з друзями та для допомоги у навчанні планшет буде незмінним помічником.

Відділ організації роздрібної мережі Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus