USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

До «економічного ривка» України залучать волинську молодь

31 Березня 2009 14:27
Протягом квітня-травня молоді економісти з Волині матимуть можливість узяти участь у Всеукраїнському проекті «Україна сьогодні: Новий старт. Економічний і соціальний розвиток». Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі облорганізації НДЛМ.
Головною метою проекту є використання інтелектуального потенціалу молоді для розробки концепції «економічного ривка» через проведення конкурсу на найкращі оргпроекти та наукові роботи щодо економічної стратегії розвитку. Ймовірно, найкращі проекти буде реалізовано шляхом інвестування ресурсів бізнес-структур чи держави.
Цей проект є реакцією здорових сил суспільства на сучасну кризу як виклик громадянам та економіці при відсутності у правлячої верхівки системного розуміння соціально-економічного становища країни та переваги егоїстичних мотивацій.
Проекти оцінюватиме група експертів, яка складається з «авторитетних осіб у різних галузях: економіці, бізнесі, управлінні, науці, громадському русі».
«Фіналом проекту буде проведення молодіжного економічного саміту – як презентація напрацювань гри, створення комунікативної основи з бізнесом та ЗМІ за участі топових іноземних та вітчизняних бізнес-гуру та експертів», – зазначив координатор проекту у Волинській області Валерій Пельц.
Довідково:
Співорганізаторами проекту виступили: Інститут економіки та прогнозування Національної академії наук України, НДЛМ, Український  фонд  миру та «Студентська республіка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus