USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лицарі кличуть лучан на четвертий Кубок України із середньовічного бою

4 Вересня 2020 17:12
За підтримки міської ради вже четвертий рік поспіль в Луцьку відбудеться Кубок України зі середньовічного бою «Середньовічний Лучеськ. Доблесть віків».

Вже у ці вихідні, 5 та 6 вересня, у замку Любарта пройде наймасштабніший лицарський турнір Західної України. Близько 100 учасників зі всієї України приїдуть у Луцьк, щоб дізнатися, хто наймогутніший лицар країни.

«Минулі роки змагання відбувалися в рамках фестивалю «Середньовічний Лучеськ», однак, зважаючи на епідеміологічну ситуацію, ми вирішили, що проведемо лиш турнір. Незважаючи на це, у нас все ж будуть атракційні зони, на яких відвідувачі зможуть спробувати стрільбу з традиційного лука, сучасний мечовий бій та зіграти в арчер-таг (так звана перестрілка лучників стрілами з м’якими наконечниками)», – розповідає організатор Сергій Ващук.

За честь нашого міста боротимуться лучани, що стали чемпіонами світу 2019 зі середньовічного бою у масових номінаціях за версією IMCF.
«Ми просимо відвідувачів змагань дотримуватися маскового режиму та соціальної дистанції. На вході до замку вимірюватиметься температура безконтактними термометрами. Ми як організатори створили всі необхідні запобіжні заходи для безпеки наших гостей і сприятимемо їх дотриманню», – каже співорганізаторка Кубку України Анастасія Куніцина.

Вартість вхідного квитка на один день не змінилася з минулого року: 80 гривень для дорослого й 40 гривень для дитини від 6 років. Дводенний квиток вартує 100 гривень для дорослого й 50 гривень для дитини від 6 років.

Початок змагань і в суботу, і в неділю об 11:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus