USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Литва заборонила в'їзд Януковичу і ще його 17 «колегам»

4 Березня 2014 20:27
Литва заборонила в'їзд на свою територію колишньому екс-президенту Віктору Януковичу і ще 17-ти представникам колишньої влади, яких підозрюють у порушенні прав людини і застосуванні насильства, інформує «Українська правда».

Про це у вівторок повідомляє Delfi з посиланням на BNS.

Міністерство закордонних справ підтвердило, що представило Департаменту міграції список з 18-ти прізвищ, щодо яких діятимуть санкції на кордоні Литви - заборона на в'їзд.

Міністр закордонних справ Лінас Лінкявічюс, що цей список не остаточний.

«У списку Янукович, все колишнє керівництво, керівники силових структур. Список не остаточний, він буде розширений. У списку було 18 осіб, які відповідали за колишню ситуацію безпеки і дії яких призвели до того, що сталося в Києві», - сказав міністр.

Австрія, Швейцарія і Ліхтенштейн в минулу п'ятницю заморозили банківські рахунки Януковича та його соратників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Литві Показати IP 4 Березня 2014 22:19
А що, він збирався їхати в Литву?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus