USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Магія танго: чому варто піти на концерт Kiev Tango Project у Луцьку

16 Листопада 2018 09:56
16 листопада у Волинському облмуздрамтеатрі відбудеться концерт Kiev Tango Project присвячений всесвітньому Дню танго.

Після серії європейських концертів Kiev Tango Project подарує танцювальні та концертні мелодії в стилі танго.

"У цей вечір ви почуєте улюблені мелодії в ексклюзивних аранжуваннях, а також світові хіти в стилі танго.

- улюбленці зірок шоу-бізнесу (творчі колаборації Джамала, ALYOSHA, Костянтин Томільченко, NK (Настя Каменських), Надія Мейхер, Катерина Кухар, Андре Тан, балет Олени Коляденко "Fredoom" та ін.);

- гості і учасники найгучніших світських подій країни (VIVA! Найкрасивіші, прийом з нагоди візиту Девіда Лінча в Україні, Віденський бал і т.д.);

- гості і учасники найяскравіших і рейтингових тв-шоу України («Танцюють всі!», «Голос країни», "Танці з зірками" та ін.)

- учасники масштабних концертів і музичних фестивалів;

- справжні експериментатори і новатори;

- Кирило Шарапов, засновник Kiev Tango Project, скрипаль-віртуоз в якості запрошеного музиканта або соліста; співпрацює з групою О.Е., Ніно Катаматдзе, ГОГОЛЬFEST, New Era Orcherstra, Open Opera Ukraine і т.д."- інтригують організатори.

"Kiev Tango Project - це кращий інструментальний танго-колектив України. Це вибух емоцій, віртуозної техніки, краси звучання і неймовірно красивий склад інструментів. У музику, яку виконують музиканти просто неможливо не закохатися. Адже це справжній мікс джазу, танго, поп-гармоній, класичної фактури і віртуозності.

У цей вечір ви дізнаєтеся, що таке магія танго! Відчуєте, яке на смак справжнє Танго".

«Чуттєвість і рух, свобода і секс, ритм і мелодія, смуток і пристрасть, надія і спогади, боротьба і ніжність, день і ніч, інь і ян, любов і ненависть ... Все, що ви бачите, чуєте, відчуваєте, відчуваєте , - це танго ... », - розповідає Кирило Шарапов, скрипаль-віртуоз і засновник Kiev Tango Project. «Все наше життя - це Танго... Ми впевнені, що цей концерт кардинально змінить ваш світогляд, і ви з подивом відкриєте для себе новий аромат життя."

Гостями програми «Зiрки танго» стануть неймовірні і харизматичні танцюристи - Вiталiй Загоруйко та Дарина Матвiйчук, справжнi профессiонали та эксперти. Без їх таланту і хореографії неможливе жодне українське тв-шоу (учасники проекту "Танцюють усі", "Танці з зірками" та iн.).

Купити квитки можна тут.

Концерт відбудеться в рамках туру містами України. За підтримки Посольства Аргентинської Республіки в Україні з нагоди 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між країнами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 24 Жовтня 2018 23:02
Неймовірні враження та атмосфера концерту в Києві! Талановите виконання , експресія танго. Тепер і ми можемо насолоджуватися звучанням танго , а не тільки президенти та іноземні гості. З нетерпінням чекаємо артистів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus