USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Махінації волинського депутата

20 Березня 2014 10:14
Депутат та одночасно голова правління одного зі споживчих товариств на Волині продавала приміщення за завищеною ціною. Однак за умови отримання 10 тисяч до власної кишені була готова зробити «знижку».

Так, за вимагання й одержання неправомірної вигоди судитимуть голову правління споживчого товариства, - інформує прес-служба прокуратури області.

Тож, до суду направили матеріали кримінального провадження про вимагання й одержання неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.4 ст. 368-3 Кримінального кодексу України) депутатом однієї з сільських рад Ківерцівського району.

Під час досудового розслідування встановили, що обраниця сільської громади одночасно перебувала на посаді голови правління одного зі споживчих товариств.

Під час здійснення реалізації приміщення кафе, яке було майном товариства, вона, керуючись корисливим мотивом, повідомила громадянину, який мав намір придбати це приміщення, що його вартість становить 250 тисяч гривень, хоча насправді вартість була значно нижчою.

Однак голова правління запевнила покупця, що за умови передачі їй 10 тисяч гривень вона сприятиме придбанню ним приміщення за заниженою вартістю – за 180 тисяч гривень, а у разі відмови - продасть кафе іншим.

Згодом, отримавши гроші, вона через аукціон реалізувала майно товариства потрібному покупцю.

Міру покарання голові правління споживчого товариства визначатиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
О+О Показати IP 20 Березня 2014 12:10
Цікаво почути "Прізвища" цих осіб, які так гарно домовляються, а головне вміють "торгуватися"...
111 Показати IP 20 Березня 2014 13:33
Чому і при новій владі замовчують прізвища і все остальне про таких "героїв"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus