USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Махінації: лучанин взяв кредит в Ощадбанку, хто розраховуватиметься?

16 Січня 2014 08:49
Лучанин взяв 106 тисяч гривень кредиту в Ощадбанку та не повернув його. На LEXUS цього чоловіка наклали арешт, а самого зловмисника оголосили у розшук. Зрештою він перепродав своє авто та зник, новий власник послідував прикладу підприємливого лучанина та теж позбувся автівки. Щоправда, у останнього власника автомобіль таки забрали для погашення боргу.

Так, прокурор міста Луцька ще у 2010 році в інтересах держави в особі Публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України" подав позов про стягнення з лучанина боргу у розмірі 106 тисяч гривень за несплачений кредит, який він взяв у Луцькій філії Ощадбанку, - інформують у прес-службі прокуратури в області.

Луцький міськрайонний суд позов прокурора задоволив. Задля виконання рішення суду органи Державної виконавчої служби на автомобіль марки LEXUS цього чоловіка наклали арешт та оголосили про його розшук і затримання. Між тим, боржник продав транспортний засіб іншому громадянину, видавши йому довіреність на право користування й не укладаючи договору купівлі-продажу. Цей громадянин так само згідно з довіреністю перепродав авто.

Згодом новий власник після затримання органами ДАІ автомобіля звернувся до Борівського районного суду Харківської області із позовом про визнання за ним права власності на авто й суд цей позов задовольнив. Однак задля захисту економічних інтересів держави в особі державної банківської установи, прокурор міста Луцька подав апеляційну скаргу з вимогою скасувати це незаконне рішення. Скаргу прокурора апеляційним судом Харківської області 24 грудня 2013 року задовольнили у повному обсязі. Після затримання транспортного засобу його буде реалізовано Державною виконавчою службою задля погашення боргу власника за кредитним договором.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
lola Показати IP 16 Січня 2014 09:16
От не пощастило дядькові з Харкова.
Лучанин Показати IP 16 Січня 2014 10:06
Я б назвав Ваше повідомлення так: "Як аферист з Луцька обдурив грошовитого харків'янина, а прокурор йому допоміг".
Гаїшник Показати IP 16 Січня 2014 11:02
та у Луцьку таких спритників хватає, навіть серед депутатів луцьких (наприклад Бондарук Роман) теж таким чином взяв кредит у Західінкомбанку під заставу Х-5 2001р.в., а згодом продав авто та кредит і досі не погашений ........................................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus