USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Маккейна поховали на цвинтарі Військово-морської академії США

3 Вересня 2018 08:29
Американський сенатор Джон Маккейн похований 2 вересня на приватній церемонії, пише Радіо Свобода.

Маккейна, який був взятий у полон під час війни у В’єтнамі, поховали з військовими почестями на цвинтарі Військово-морської академії США в Аннаполісі, штат Меріленд.

​Маккейн помер у віці 81 року 25 серпня – на наступний день після того, як його родина оголосила, що сенатор відмовився від лікування пухлини мозку, яка була виявлена в нього у 2017 році.
Церемонії вшанування Маккейна відбувалися впродовж тижня. Зокрема, перед похованням труна з тілом законодавця була розміщена під куполом Ротондивашингтонського Капітолію – у «серці» американського парламенту. За всю історію така честь випадала лише 30 найвидатнішим діячам США. Маккейн став 13-м за рахунком сенатором, удостоєним цієї посмертної почесті.

Під час церемоній із промовами виступали, зокрема, колишні президенти США Джордж Буш-молодший та Барак Обама. Чинного очільника держави Дональда Трампа не запросили на похорон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лох Показати IP 3 Вересня 2018 22:35
Співчуваю,за нас тянув мазу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus