USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

6-річна гімнастка з Луцька виграла престижний міжнародний турнір

7 Червня 2016 14:01
Юна лучанка Олександра Романюк здобула «золото» на міжнародному турнірі з художньої гімнастики «Шуварочка», який відбувся 4-5 червня у Львові.

6-річна гімнастка за результатами багатоборства (вправи з обручем та без предмета) у своїй віковій групі випередила всіх спортсменок та змогла зайняти найвищу сходинку п’єдесталу. Друге та третє місце у турнірній таблиці посіли гімнастки з Молдови та Львова відповідно.

Міжнародний турнір «Шуварочка» став тринадцятим за ліком, а започаткували його ще у 2003 році з ініціативи Ірини Старости – львівського тренера з художньої гімнастики Дитячого центру туризму, спорту та екскурсій. Перші два турніри називали просто міжнародні, а вже третій і всі наступні – «Шуварочка».

Щороку турнір стає все престижнішим та значущим, поступово розширюючи географію країн-учасниць. До участі в цьогорічних змаганнях зголосилися представниці з Кишинева (Республіка Молдова), Любляни (Словенія), Вогошчи (Боснія та Герцоговина) та польського міста Лодзь. Окрім того, у змаганнях брали участь гімнастки з Києва, Рівного, Хмельницького, Білої Церкви, Луцька, Одеси, Харкова.

І ось цьогоріч переможцем цих престижних змагань стала юна спортсменка з Луцька.
Маленьку зірку самотужки тренує її мама Олеся Романюк, майстер спорту України з художньої гімнастики. Олеся Романюк зауважує, що наполеглива маленька спортсменка тричі на тиждень тренується в залі, який орендують у школі №19, та щодня по 2 години вдома під пильним наглядом мами-тренера.

Окрім того, пані Олеся розповідає, що возить доньку на змагання власним коштом. А це подекуди чималі суми, адже слід оплатити і дорогу, і проживання, і костюми та й участь у конкурсах.

Разом з тим, це вже не перша перемога луцької спортсменки. Серед своїх здобутків Сандра, як ласкаво називають її мама та бабуся, має вже беззаперечну перемогу на міжнародних змаганнях «Золоте левеня» у Львові та на змаганнях «Золота осінь» у Рівному в 2015 році.

Тож побажаємо маленькій гімнастці, яка лише починає свою зіркову кар’єру на спортивному Олімпі, подальших перемог, наполегливості та успіху.
Юна зірка з мамою у Луцькому зоопарку
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Андрій Показати IP 7 Червня 2016 17:41
Удачі!
Лариса Показати IP 7 Червня 2016 18:31
Так тримати , маленьке ясне сонечко,бажаю і надалі Великої ПЕРЕМОГИ !!!!!!!!
anna Показати IP 8 Червня 2016 10:20
Яка молодець, приємно такі статті читати Мамі велике дякуємо за таке виховання дитини!
Марія Показати IP 8 Червня 2016 10:33
Просто талантище!!!!Успіхів і перемог
луцьк Показати IP 10 Червня 2016 22:56
Розумничка !!! Просто супер!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus