USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Маленькі ангели під луцьким небом

21 Квітня 2014 16:32
Близько десятка молодих художників взяли участь у виставці картин просто неба, яка так і називається – «Під небом». Серед різних робіт були і картини, виконані у стилі відомої української художниці Євгенії Гапчинської, - це її маленькі ангели, завдяки яким вона і прославилась на весь світ.

Здебільшого, учасники - це учні шкіл міста, а також студенти перших курсів міських вишів.

Виставка відбувається у форматі «сушки». Її суть полягає в тому, що всі охочі розміщують свої роботи на мотузці, закріпивши прищепками. Традиційно такі виставки відбуваються просто неба.

Організували мистецьку виставку «Під небом» представники творчого об’єднання «АЛКО». Як розповіла керівник організації Ольга Смолярчук, роботи, представлені на одній з вулиць міста, належать перу художників-любителів.

«Це люди, які малюють просто для себе, для душі. Професійних художників серед них немає», - розповідає дівчина.

Також, зазначає, що виставка не приурочена до якоїсь особливої події, а також не має конкретної тематики. Тому показати лучанам свої роботи міг будь-хто.

«Виставка приурочена весні та гарній погоді», - каже Оля.

Картини, дійсно, - різнопланові як за тематикою, так і за стилем виконання. Організатори представили чимало пейзажів, портретів та абстракцій них робіт. Серед інших були і картини, виконані у стилі відомої української художниці Євгенії Гапчинської - це її маленькі ангели, завдяки яким вона і прославилась на весь світ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus