USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Маленькі моделі представили волинські вишиванки у Києві. Фото

16 Вересня 2016 17:14
Міжнародна виставка дитячого одягу BabyFashion 2016 відбулася цими днями у Києві.

Агентство моделей GraceModelHouse з Луцька долучилось до цієї події. Діти представляли колекцію вишитого одягу знаного бренду «Едельвіка».

Організатори щороку запрошують до участі у показах як відомих, так і молодих дизайнерів. Агентство моделей GraceModelHouse представило колекцію дитячого одягу від ТМ “Edelvika”.



Зі слів власниці агентства Анни Тріль, Fashion Show – найяскравіша подія виставки BABY Fashion, що приваблює відвідувачів та Засоби Масової Інформації.



Анна Тріль зазначила, що задоволена виступом дівчаток, а також анонсувала наступні виступи у Луцьку та Львові.

«Я задоволена виступом своїх вихованиць. Для них це новий досвід. Дякую батькам за підтримку молодих талантів. Коли ви вкладаєте у розвиток своїх дітей – результат не забариться. Наступні виступи плануємо у Луцьку та Львові», - розповіла вона.



У показі брали участь: Веремчук Маргарита, Заболотна Влада, Галич Юліана, Кушнір Адріана, Шульга Катерина, Савчук Соломія, Рудинець Ярина, Циганова Мілена, Карвацька Богдана, Трофимчук Вероніка, Бараник Оксана, Гвоздецька Софія, Королюк Елізабет.

Задоволені виступом і самі дівчатка, і їхні батьки.



«Цей показ спонукає мене старанніше навчатись у модельній школі та досягати ще більших висот!», - зазначає юна модель Юліана Галич.

«Я побачила, як відбуваються Фешн покази наживо, сама взяла участь і мені це подобається!», - ділиться враженнями Богдана Карвацька.

Мама Адріани Кушнір, Анна, пишається своєю донечкою.

«Я дуже хотіла, щоб моя дитина побачила столицю. А участь у показі разом із GraceModelHouseще більше закріпила позитивні враження від столиці» Анна Кушнір

Фотограф: Лілія Сахнюк

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus