USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку влаштували вечір моди маленьких моделей

18 Грудня 2015 21:45
Юні вихованці модельного агента «Панна» вперше продемонстрували свої вміння під час вечору моди у Луцьку.

Вечір моди відбувся сьогодні, 18 грудня, у галереї мистецтв.

Як розповіла мама однієї з вихованок Оксана, саме її ініціативою було те, що донька почала займатися у модельному агентстві - не з метою стати моделлю, а для того, щоб вести здоровий спосіб життя, вміти доглядати за собою, гарно ходити та просто бути гарною дівчиною. Дочці 10 років, і займається вона з вересня, а мама вже зауважила, як змінилася постава доньки. Нині батькам демонстрували, чого навчилися їхні діти протягом двох з половиною місяців навчання.


Вихованка школи моделей Софійка розповіла, що заняття їй подобаються, адже дітей навчають правильно харчуватися, правильно ходити. Окрім модельної справи дівчинка займається народними танцями.


Цікавими заняття у модельній школі «Панна» вважає і вихованка школи Оксана. Вона стверджує, що тут можна навчитися правильної постави, догляду за собою, того, як тримати себе у формі. Викладачка, яка навчає дівчат дефіле та теорії модельного бізнесу, зрозуміло пояснює матеріал дівчатам, тож навчання приносить задоволення.


Виконавчий директор агентства моделей «Панна» Анна Тріль зазначила, що багато подорожувала світом і повернувшись в Україну та зустрівшись з Вікторією Дембіцькою, власницею агентства моделей «Панна» у Рівному, створила філію агентства у Луцьку. Ця співпраця вже дала перші плоди і цього вечора демонстрували те, чого навчилися діти, як вони відчувають себе на подіумі. Навчають їх дефіле, акторської майстерності, сценічної мови, є уроки стилю та моди, віражу, пластики, хореографії, правильного харчування. Анна Тріль взялася за цю справу, адже має власний досвід у модельному бізнесі.


Оскільки майже кожна дівчинка з дитинства мріє стати моделлю, акторкою чи співачкою, ці якості їм допомагають розвинути у школі моделей. Не кожна з них стане професійною моделлю, але кожна розвине себе як особистість та знайде свій шлях у житті, - переконана Анна Тріль. Відкрили школу моделей у жовтні цього року.

У рамках вечора моди свої вміння вихованці школи моделей демонстрували під час двох показів. У перерві між ними пісню про новий рік виконала юна лауреатка багатьох міжнародних конкурсів Анюта Климовець.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus