USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У луцькій школі моделей – випускний. ФОТО

3 Червня 2016 12:44
Луцьке агентство моделей влаштувало своїм паняночкам перший випускний - «Panna Model Management».

Вчора, 2 червня, в арт-кафе «Стоп-кадр» відбулося яскраве, емоційне свято для перших випускників агентства, які пройшли повний курс навчання.

Нагадаємо, рівненську філію модельного агентства «Панна» відкрили у Луцьку 9 вересня 2015 року.

Вік тридцяти випускників – моделі від чотирьох до двадцяти двох років. До слова, курс навчання в агентстві становить дев’ять місяців для дітей, та п’ять місяців для дорослих.

Підтримати та привітати випускників прийшли батьки, бабусі, братики та сестрички. Усі взяли з собою фотокамери, квіти та гарний настрій.
У святковій атмосфері та під тематичну музику випускники дефілювали залом в національних вбранні різних народів світу та випускних костюмах.

Крім дефіле на сцені арт-кафе маленькі талановиті випускниці продемонстрували й інші таланти. Зокрема, випускниця молодшої групи Елізебет Королюк заспівала пісню про перше кохання, а Соломія Павлючик зірвала аплодисменти оригінальним і запальним танцем. Виступи дівчаток підтвердили прислів’я про те, що «гарна людина має бути гарною у всьому».
Усім випускникам школи, директор агентства моделей «Панна» Анна Тріль вручила квіти та дипломи про закінчення курсу. «Дякую викладачам школи моделей, батькам та представникам засобів масової інформації. Без вашої підтримки у нас нічого б не вийшло», - переконує Анна.
На завершення урочистостей до зали винесли великий торт з ініціалами агентства, після чого атмосфера свята була особливо веселою і солодкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Зайчик Показати IP 3 Червня 2016 14:06
Яке агенство-такі й моделі...
Нецікаво.... Показати IP 3 Червня 2016 14:18
Нічого цікавого, краще б фото з концерту до Дня захисту дітей в Палаці показали,-отам є що подивитися, кращі дітки Луцька, стільки гостей поважних, скільки педагогів.... оце феєрія, а це так собо....шкода
Анонім до Нецікаво.... Показати IP 3 Червня 2016 19:09
те,що ви приділили час,продивились статтю і навіть написали коментар-свідчить абсолютно про інше)) і в нас же не один фотоапарат на Луцьк-ніщо не заважає публікувати всі події)навіть особисто ви могли б і статтю подати і фото. а так виходить-критикувати легко,а самому до чогось руки прикладати вже не хочеться.
qeqe Показати IP 3 Червня 2016 14:56
будущие прос**тутки
Анонім до qeqe Показати IP 3 Червня 2016 19:06
ну-ну) діти хоча б чимось заняті,а не тиняються дворами ,як діти тих,хто не викидає гроші ''на вітер''. такі діти,а тут і старші -починають реалізовувати себе вже,а не сидять зранку до вечора в комп'ютерах і жодну не побачите,щоб курила за рогом.
Лучанка до qeqe Показати IP 20 Червня 2016 16:03
Ем....Це Школа Моделей. У кожному місті вона є то , будь ласка пишіть таке про інше модельне агенство в іншому місті.
лучанин Показати IP 3 Червня 2016 15:50
І час і гроші на вітер
ДЄСАНТ Показати IP 3 Червня 2016 18:14
зараз ті шахраї на чому хочеш заробляють... всякі там школи роллера шмоллера,моделі...я на А-4 теж можу дипломи друкувати)))а діти ведуться, а батьки наівні ще більше
Анонім до ДЄСАНТ Показати IP 3 Червня 2016 19:03
а для чого вам чужі гроші рахувати? свої рахуйте.Чи своїх нема,то за чужі туурбуєтесь?))
До "розумних" що пиш Показати IP 3 Червня 2016 22:16
Це модельна школа, де навчають правильно ходити, фотографуватись, займатись спортом, любите та цінувати себе!!! Проституції вас вулиця навчить, а не модельна ШКОЛА ! І да, це не агенство!!! Це школа. Якщо ви не бачите різниці між такими поняттями, то мені шкода ,що вас земля таких носить!!!
Алекс Показати IP 5 Червня 2016 00:15
Чого ви переймаєтесь. Хто що розвиває з малку, тим і заробляти буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus