USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Маленькі волонтери з гімназії №14 зібрали провізію для бійців

26 Травня 2017 10:18
Учні луцької гімназії зібрали солдатам на фронт продукти та обереги. На фронті подарунки дітей стають для солдатів головними рятівними оберегами, інформують у прес-службі «Варти порядку».

«Багато переданої нами допомоги зібрано хлопцями з різних навчальних закладів та їх батьками, – говорить волинський волонтер Ярослав Мудрик. – Причому робиться це щиро, без тиску дорослих. Вони із задоволенням слухають історії солдатів, розглядають фотографії з фронту, просять привезти їм щось з передової, навіть осколки від снарядів!

Дуже часто перед поїздкою в зону бойових дій ми об'їжджаємо школи».

Сьогодні хлопці із громадської спілки «Спілка воїнів АТО» Волині завітали у луцьку гімназію №14, де маленькі волонтери зібрали на фронт все необхідне – продукти харчування, речі особистої гігієни, книги, дитячі малюнки.

Благодійні акції в гімназії №14 імені Василя Сухомлинського для збору допомоги атовцям проводять уже протягом двох років. Кожного разу вантажі містять різні речі, які відповідають потребам бійців. Директор навчального закладу Марія Кардаш зауважує, що для збору вантажу постійно долучаються всі – колектив, батьки й особливо активно діти.

Долучилися до благодійної акції і найменші – вихованці дошкільного відділення №36 «Калинка». І навіть в день свого випуску з дитячого садочка вони передали все зібране волонтерам. Та найбільшу цікавість у дітлахів викликали воїни-волонтери, спільні фото на згадку, запуск повітряних кульок – ось так радісно закінчилось для них дошкільне життя.

В свою чергу волонтери із ГС «Спілка воїнів АТО Волині» зобов’язалася доставити всю провізію на передову.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus