USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міжнародна естафета добра в дії. Подяка волонтерів Волині

19 Травня 2015 12:40
Волинські волонтери висловлюють слова вдячності усім тим, для кого тисячі кілометрів і кордони не заважають творити добро, хто допомагає нашим бійцям. Про це йдеться на сторінці волонтера Наталки Соколової в мережі.

"МІЖНАРОДНА ЕСТАФЕТА ДОБРА" в дії! Отримала 500$ з Канади від моєї землячки Lina Pituley! 300$ з них вже передала в Ізраїль на закупівлю 60 тактичних окулярів через Vyacheslav Feldman. Ціна і якість - просто супер. Окуляри відстріляли, маємо заключення балістичної експертизи. Хлопці, коли дізналися, що буде така допомога, вже за ними в черзі.

Передала ще 300$ на таблетки для очищення води через Алексей Остапенко. Ціна буде низькою, уточнюється. А ще Леша привіз 10 ізраїльських бандажів для хлопців на передовій від групи @Israeli Friends of Ukrain...

Отримала 140$ з Америки від колишньої сусідки - Svetlana Tsyganok!

Цими коштами планую почати збір на пластину для бійця спецпідрозділу Максима Ч., якого готують до операціі в Київський обласній лікарні. Остаточна сума - поки невідома. Рішення, яку пластину ставити, лікар прийме під час операціі", - прозвітувала волонтерка.

З її слів, Максим отримав вогнепальне поранення ще в лютому в Широкиному. Хлопець-сирота з Сумщини, живе в гуртожитку, дуже порядний і позитивний. В апараті вже 4 місяці і без результату.

"ДУЖЕ ДЯКУЮ ВСІМ, ХТО ДОПОМАГАЄ ДОПОМАГАТИ! Ліна, Свєтлана, Остап, Слава! Ви живете в різних куточках світу! Саме ви змушуєте нас не складати крила і вірити в перемогу! Завдяки вам я знаю - ми не самі! Бережи вас, Господи", -висловлює слова вдячності Соколова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus